LG V50 ThinQ kommer enligt uppgift att vara företagets 5G-telefon; pris, specifikationer tippade

LG utvecklar enligt uppgift 5G-antenn i displayen för att anvÀndas i framtida smartphones

“LG V50 ThinQ 5G-smarttelefonen kommer enligt uppgift att lanseras tillsammans med LG G8 pĂ„ MWC nĂ€sta mĂ„nad och slĂ€ppa marknaden en mĂ„nad senare”

Det verkar som om LG Electronics planerar att slĂ€ppa en 5G-driven smartphone tillsammans med LG G8. Enligt koreanska nyhetssidan ET-nyheterkommer telefonen att kallas V50 ThinQ 5G och introduceras tillsammans med G8-flaggskeppet. Även om tidigare rapporter ocksĂ„ föreslog att LG kommer att lansera en separat 5G-telefon förutom G8, Ă€r tidpunkten för lanseringen lite överraskande (förutsatt ET-nyheter Ă€r rĂ€tt pĂ„ pengarna med dess info). Dessutom Ă€r det intressant att notera att det blir första gĂ„ngen G-serien och V-serien kommer att slĂ€ppas samtidigt som LG: s flaggskeppsprodukter.

LG-telefonlogotyp - presenterad

Hoppet till 5G förvÀntas bli kostsamt (liknar tillkomsten av 4G) och att erbjuda ett prisvÀrt flaggskepp i form av G8 kan vara LGs svar för de som inte vill göra övergÄngen Ànnu. LG V50 ThinQ 5G-specifikationer som tippas i rapporten inkluderar en 6-tums skÀrm, Snapdragon 855-processor, 4000 mAh batteri och en ny typ av gesterbaserad navigering. Förra veckan retade LG en telefon med svÀvar som den kommer att avslöja den 24 februari, vilket kan visa sig vara V50 ThinQ. Smarttelefonen sÀgs ocksÄ ha en Ängkammare för vÀrmeavledning.

Och som du kan misstÀnka kommer inte smarttelefonen med dess 5G-funktioner att vara exakt en prisvÀrd heller. Rapporten pekar pÄ LG V50 ThinQ 5G-priset mellan 1,3 miljoner KRW (cirka 82 700 Rs) och 1,5 miljoner KRW (cirka 95 500 Rs). Det Àr knutet till lanseringen i mars, med tre tre operatörer i Korea och en i USA redan bekrÀftade för partnerskap. Rapporten hÀvdar ocksÄ att LG G8 bara kan vara den sista modellen i företagets G-serie.

[Previous Story]LG kan anvÀnda vattendroppskÄr pÄ framtida mellanklass smartphones, föreslÄr varumÀrke

[Next Story]iPad mini 5 och 2019 iPad kan stödja Apple Pencil och Smart Keyboard-fodral