LG W-serien smartphones lanseras i Indien den 26 juni

LG W-serien smartphones lanseras i Indien den 26 juni

”LG förvĂ€ntas avslöja tre smartphones i W-serien, med minst en av dem som erbjuder en trippelkamerainstallation”

LG har retat lanseringen av sina första W-smartphones i Indien under de senaste veckorna. Idag har den sydkoreanska elektronikjÀtten meddelat att den kommer att avslöja telefonerna i W-serien vid ett evenemang i Indien den 26 juni. Evenemanget Àger rum i New Delhi och startar kl. 11.30.

LG bjuder in

Medan varumÀrket Ànnu inte har bekrÀftat det Ànnu, sÄ mÄnga som tre LG W-telefoner kan presenteras vid evenemanget. En av dem har varit kommer att kallas LG W10 som rapporterats uteslutande genom att dela en bild av telefonens butikslÄda. Namnen pÄ de andra enheterna Àr Ànnu inte bekrÀftade, men den mest avancerade modellen i serien skulle kunna kallas LG W30. W30 förvÀntas anlÀnda med en trippelkamera-instÀllning pÄ baksidan, vilket ocksÄ ofta har retats av mÀrket.

LG W10: s specifikationer avslöjades nyligen via en lista pÄ Android Enterprise webbplats. Telefonen sÀgs anlÀnda med en 6,2-tums skÀrm med okÀnd upplösning och starta Android 9 Pie ur lÄdan med mÀrkets anpassade anvÀndargrÀnssnitt pÄ toppen. Telefonen har en fingeravtryckssensor som placeras pÄ baksidan. Enheten kommer att erbjuda 3 GB RAM-minne och 32 GB internt lagringsutrymme, vilket förvÀntas kunna utvidgas ytterligare via ett microSD-kort. VÄrt praktiska foto av telefonen föreslog att handenheten skulle ha en polykarbonatdesign med ett 3,5 mm hörlursuttag, en laddningsport och en högtalare lÀngst ner. Smarttelefonen kommer ocksÄ att ha dubbla primÀra kameror pÄ baksidan, som kommer att placeras vertikalt.

Enligt rapporterna kommer smartphones i LG W-serien att prissÀttas i landet under 15 000 Rs. Som vi rapporterade tidigare föreslÄr vÄra kÀllor att LG W-serien kommer att gÄ mot Xiaomi, Samsung och andra i online-segmentet i landet. Vi kommer att ha officiell information om en vecka, sÄ hÄll dig uppdaterad 91mobiler.