LG W-serien telefon pÄstÄs ha lÀckt ut i live-bild

LG W-serien telefon pÄstÄs ha lÀckt ut i live-bild

“Den första LG W-serien förvĂ€ntas vara ett mellanklassutbud med en oktakĂ€rna SoC och ett 4000 mAh batteri”

Tidigare den hÀr mÄnaden, 91mobiler rapporterade uteslutande att LG planerar att lansera en ny Indien-centrerad serie smartphones. Den första handenheten i serien kommer att vara ett budgeterbjudande med tre bakre kameror. Strax efter började Amazon reta en telefon med tre kameror och avslöjade att den kommer att vara en del av W-serien. Senast lÀckte en handfull teasers av den kommande LG W-serien telefonen pÄ interwebs, vilket avslöjade nÄgra av dess funktioner. Nu har en pÄstÄdd levande bild av densamma ocksÄ dykt upp online.

Efter M finns W – HĂ€r Ă€r en exklusiv – det hĂ€r Ă€r LG: s nya W-serie telefon! Riktigt lĂ€ckt bild! Ser anstĂ€ndigt ut, hoppas @ LGIndia fĂ„r pris och specifikationer rĂ€tt den hĂ€r gĂ„ngen! Vad förvĂ€ntar du dig killar? pic.twitter.com/bhOygnU3bY

– C4ETech (@ C4ETech) 12 juni 2019

Designen av LG W-seriens telefon som ses pÄ livefotot Àr i linje med tidigare teasers. Bilden visar bara handenhetens baksida. Som du kan se har enheten tre kameror pÄ baksidan som Àr placerade vertikalt. Under snapparna finns en LED-blixt och en fingeravtryckssensor pÄ höger sida i mitten. Det verkar som om telefonen har ett glasbaksida med en lutande yta.

I nedre kanten har enheten en laddningsport med högtalargaller. Ett 3,5 mm hörlursuttag finns inte lÀngst ner. SÄ det kan eventuellt placeras i överkanten eller annars kan varumÀrket dike porten helt. Bilden föreslÄr ocksÄ att volymvippan och strömknappen pÄ smarttelefonen kommer att placeras pÄ vÀnster sida.

Enligt tidigare teasers kommer telefonen i LG W-serien att ha en vattendroppskÀrning ovanför skÀrmen som kommer att hysa selfie-kameran. Handenheten drivs av en 2,0 GHz octa-core 12nm-processor, som antyder MediaTek Helio 12nm SoC. Enheten har bekrÀftats att ha ett 4000 mAh batteri och LGs Boombox-högtalare.

För nÀrvarande finns det inget ord om lanseringstimingen för W-serien i Indien. VÄra kÀllor föreslog dock att enheten i Indien nÄgon gÄng senare i mÄnaden.