LG W10 vs W30: pris i Indien och specifikationer

LG W10 vs W30: pris i Indien och specifikationer

“De senaste budgetsmartphonen frĂ„n LG kommer att konkurrera med erbjudanden frĂ„n ledande kinesiska telefonmakare”

Den koreanska tillverkaren LG slÀppte nyligen en trio smartphones pÄ den indiska marknaden. Företaget har gjort en stark comeback i budget- och mellansegmentet i landet med W-serien. Telefonerna inkluderar den budgetorienterade LG W10 (första intryck) och LG W30 (första intryck), samt mellanklass LG W30 Pro. Dessa enheter kommer att tÀvla mot prisvÀrda telefoner frÄn sÄdana som Xiaomi, Realme, OPPO, Vivo, Samsung och Nokia. Men med tanke pÄ att W10 och W30 Àr prissatta ganska nÀra, Àr vi sÀkra pÄ att du mÄste undra vad som Àr skillnaderna mellan dem. SÄ i det hÀr inlÀgget, lÄt oss sÀtta LGs W10 och W30 mot varandra.

LG W10 vs W30-pris i Indien

LĂ„t oss först fĂ„ prissĂ€ttning ur vĂ€gen. LG W10 Ă€r det mest prisvĂ€rda erbjudandet i sortimentet, och priset Ă€r fastgjort till 8999 Rs. För pengarna fĂ„r du 3 GB RAM och 32 GB inbyggt lagringsutrymme. Å andra sidan Ă€r LG W30-priset i Indien instĂ€llt pĂ„ Rs 9,999 för samma konfiguration.

LG W10LG W10

BÄda telefonerna finns bara med i en variant. NÀr det gÀller fÀrger kan LG W10 köpas i Tulip Purple eller Smokey Grey-alternativ. Som jÀmförelse kommer LG W30 att finnas i fÀrgerna Aurora Green, Platinum Grey eller Thunder Blue.

LG W10 vs W30 specifikationer

I designavdelningen ser bÄda telefonerna lika ut, men W30 har en mer premiumkÀnsla tack vare sin texturerade baksida och avfasade kanter. De Àr bÄda gjorda av polykarbonat, men du kommer att kÀnna att du fÄr mer för pengarna med W30.

LG W30 första intryck 013LG W30

PÄ framsidan har W10 en 6,19-tums HD + -panel, medan W30 levereras med en 6,26-tums HD + -skÀrm. Enheterna har ocksÄ olika typer av skÄror. W10 levereras med en rektangulÀr utskÀrning, medan W30 har en mindre V-formad skÄra. Du hittar tjocka ramar och en tjock haka runt skÀrmen pÄ bÄda enheterna. BÄda smartphonesna drivs av MediaTek Helio P22-chipset, som Àr ihopkopplat med 3 GB RAM och 32 GB lagring. Eftersom det hÀr Àr budgettelefoner kan du förvÀnta dig anstÀndig prestanda nÀr det gÀller spel och daglig anvÀndning. Telefonerna har ocksÄ en microSD-kortplats för lagringsutvidgning, eftersom 32GB kanske inte rÀcker för vissa anvÀndare.

NÀr vi kommer till kamerorna fÄr W30 en extra sensor. LG W10 har en dubbelkamerainstÀllning pÄ baksidan, medan W30 fÄr en trio av skyttar. Kameramodulerna Àr placerade vertikalt pÄ telefonens vÀnstra sida. PÄ W10 fÄr du en primÀr 13-megapixelsensor ihop med en 5-megapixels djupenhet. I motsats till det har LG W30 en 12-megapixelsensor, en 13-megapixel bred kamera och en 2-megapixels djupsensor. För selfies nöjer sig W10 med en 8MP-sensor, medan W30 fÄr en 16MP-enhet med högre upplösning.

LG W30LG W30

BÄde LG W10 och W30 har ett kraftfullt 4 000 mAh batteripaket, som lÀtt ska kunna ge en hel dags anvÀndning. LG har dock inkluderat den Äldrande mikro-USB-kontakten lÀngst ner för laddning och dataöverföring. Tack och lov fÄr du ett 3,5 mm hörlursuttag pÄ bÄda enheterna. Fingeravtrycksskannrar finns pÄ baksidan av handenheterna.

LG W10LG W10

NÀr det gÀller programvara kör bÄda telefonerna Android 9.0 Pie ur lÄdan, vilket innebÀr att de fÄr funktioner som Digital Wellbeing och Google Assistant direkt ur lÄdan. Förhoppningsvis betyder det ocksÄ att telefonerna kommer att fÄ snabbare programuppdateringar. Den koreanska behemoten har ocksÄ lagt till en funktion för att Àndra utformningen av hacket pÄ bÄda telefonerna, om du föredrar att göra det.

Avslutande tankar

LG W30 kostar Rs 1000 mer eftersom den har en trippel bakre kamerainstÀllning, kraftfullare selfie-kamera och en bÀttre design. Vi tror att du fÄr mer Àn dina pengar med W30. Men om du inte har extra Rs 1000 att spendera, gÄ sedan till W10 eftersom du fortfarande fÄr samma prestanda och batteritid.