LinkedIn lÀgger till reaktioner sÄ att anvÀndare kan uttrycka sig till inlÀgg

LinkedIn lÀgger till reaktioner sÄ att anvÀndare kan uttrycka sig till inlÀgg

“LinkedIn-anvĂ€ndare kan nu anvĂ€nda en uppsĂ€ttning reaktioner, nĂ€mligen kĂ€rlek, insikt, nyfiken och fira, för att svara pĂ„ inlĂ€gg pĂ„ plattformen”

Facebook-reaktioner har verkligen blivit populÀra sedan lanseringen för tre Är sedan. Förutom Like finns det sex andra alternativ som anvÀndare nu mÄste uttrycka sina uttryck för inlÀggen. Mer eller mindre har varje social plattform nÄgot liknande och nu Àr det dags för en professionell nÀtverksplattform LinkedIn. Den affÀrsinriktade sociala plattformen har införlivat en uppsÀttning reaktioner som kommer att anvÀndas för att enkelt kommunicera med varandra för mobilappen sÄvÀl som pÄ webben. Enligt LinkedIn har reaktionerna redan börjat lanseras nu och kommer att vara tillgÀngliga globalt för alla medlemmar inom en snar framtid.

LinkedIn

Det finns fem reaktioner – som, fira, kĂ€rlek, insikt och nyfiken. Personer pĂ„ LinkedIn kan anvĂ€nda Celebrate-alternativet för att berömma ett inlĂ€gg pĂ„ ett nytt jobb eller en prestation. Insightful hjĂ€lper till att kĂ€nna igen en intressant idĂ© och Curious lĂ„ter mĂ€nniskor visa sitt intresse för att veta mer om ett Ă€mne eller inlĂ€gg.

LinkedIn-reaktioner

Dessa förĂ€ndringar gjordes tydligen efter att ha tagit feedback frĂ„n flera LinkedIn-anvĂ€ndare. I den officiella bloggen av Cissy Chen, en bitrĂ€dande produktchef pĂ„ LinkedIn, “En av de saker vi regelbundet hör frĂ„n er Ă€r att du vill ha mer uttrycksfulla sĂ€tt Ă€n ett “gilla” för att svara pĂ„ de olika inlĂ€gg som du ser i ditt flöde. Samtidigt har du ocksĂ„ berĂ€ttat för oss att nĂ€r du publicerar pĂ„ LinkedIn vill du ha fler sĂ€tt att kĂ€nna dig hörd och förstĂ„ varför nĂ„gon gillade det du sa.“

Chen har ocksÄ nÀmnt att LinkedIn-teamet tog ett tankevÀckande tillvÀgagÄngssÀtt för att göra dessa alternativ tillgÀngliga. Teamet gjorde ocksÄ global forskning med LinkedIn-medlemmar för att sÀkerstÀlla Äterkoppling av de specifika reaktionerna för att göra det försÀkrat att de Àr hjÀlpsamma.