Linksys Velop Tri-Band mesh Wi-Fi-system lanserades i Indien

Linksys Velop Tri-Band mesh Wi-Fi-system lanserades i Indien

“Linksys Velop Tri-Band mesh-Wi-Fi-system kan installeras i olika nĂ€tkonfigurationer och Ă€r kompakt”

Linksys har lanserat Velop, det Àr ett trÄdlöst hem-WiFi-system i Indien. Det Àr ett Tri-Band modulÀrt WiFi-system som kan installeras i olika nÀtkonfigurationer. Velop Àr kompakt och kan placeras var som helst och varje Velop-nod Àr en Tri-Band AC2200-enhet, som ocksÄ fungerar som en router, rÀckviddsförlÀngare, Ätkomstpunkt och brygga. AnvÀndare kan ocksÄ konfigurera varje nod under den första installationen via Linksys-appen som ansluts via Bluetooth.

Dessutom har Linksys och Trend Micro samarbetat för att leverera nya sÀkerhetsfunktioner för Linksys Velop hemrouter. Detta Àr en prenumerationsbaserad mjukvarutjÀnst som gör det möjligt för Velop Tri-band-anvÀndare att blockera oönskat innehÄll och ger ett extra lager av digitalt skydd för anslutna enheter. TjÀnsten kostar 419 Rs per mÄnad och 4 199 Rs per Är.

Velop Tri Band Mesh

Jenny Ng, General Manager, Linksys Asia sa, ”Linksys har alltid varit pionjĂ€r inom hemnĂ€tverk och jag visste att det hĂ€r var teamet som kunde förnya och leverera den ultimata WiFi-upplevelsen. Velop Ă€r en kombination av prestanda, design och anvĂ€ndarvĂ€nlighet och ger vad alla vill ha – sömlös, pĂ„litlig WiFi. Linksys har satt ribban för Ă€kta nĂ€tverkssystem.“

Linksys Velop anvĂ€nder tre radioapparater för att bestĂ€mma den optimala vĂ€gen frĂ„n modemet och “förĂ€ldernoden” till varje “barn” -nod, oavsett vilken nod de Ă€r anslutna till. Det kan ocksĂ„ fungera i ett antal olika mesh-topologier och kan utnyttja alla tre radioapparater för inter-nod- och klientkommunikation. Den kan ocksĂ„ anvĂ€nda en Ethernet-anslutning för kommunikation mellan noder. Den levereras med en Qualcomm SoC, Dynamic Tri-Band för snabbare hastighet, True Modular Mesh Design.

Linksys Velop Tri-Band AC2200 WHW0301 enkelpaket kostar 19999 Rs, Tri-Band AC4400WHW0302 tvÄpaket kostar 34999 Rs medan den sista Tri-Band AC6600WHW0303 trepack kostar 49999 Rs. Linksys Velop Whole Home WiFi Àr tillgÀngligt via Amazon och Linksys författade kanalpartner.