Live-bild frÄn Xiaomi Mi 9 bekrÀftar en trebaks kamera och fingeravtryckssensor pÄ displayen

Priserna pÄ Xiaomi Mi 9 och Mi 9 Explorer Edition pÄstÄs ha lÀckt ut dagar före lanseringen

“Smarttelefonen har en blank yta pĂ„ baksidan”

Xiaomis kommande flaggskepp – Mi 9 förvĂ€ntas lanseras senare denna mĂ„nad och Ă€ven om vi har en svag uppfattning om vad enheten kommer att erbjuda (tack vare flera lĂ€ckor och rapporter) har en ny uppsĂ€ttning levande bilder dykt upp online idag som bekrĂ€ftar nĂ„gra av dem. Bilderna laddades upp pĂ„ Weibo av Wang Teng Thomas, som ses hĂ„lla en Mi 9-handenhet i sina hĂ€nder och lĂ€mnar bara den bakre delen av smarttelefonen för andra att se. Senare tog han ner bilderna frĂ„n den sociala medieplattformen men lyckligtvis för oss sparade andra dem innan de togs bort.

img MisstÀnkt bild av Xiaomi MI 9 lÀckt ut

Nu nĂ€r vi kommer till deduktionsdelen bekrĂ€ftar bilden att Mi 9 kommer att ha en trippel-bakre kamerainstĂ€llning och till skillnad frĂ„n den nuvarande upplagan placeras LED-blixten under sensorerna istĂ€llet för mellan dem. Även om Thomas har placerat fingret pĂ„ mittlinsen kan man enkelt se den vertikala placeringen av tredubbla linser. För det andra Ă€r ingen fingeravtryckslĂ€sare synlig pĂ„ baksidan, vilket innebĂ€r att Mi 9 kommer att ha en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen. Vi förvĂ€ntar oss att den drivs av samma teknik som Xiaomi visade upp förra mĂ„naden med löftet att eliminera flera misslyckade försök och öka skĂ€rmomrĂ„det dĂ€r anvĂ€ndarens fingeravtryck kan lĂ€sas.

Andra aspekter som bekrÀftas av bilden inkluderar en blank yta pÄ baksidan (troligen pÄ grund av Gorilla Glass 5 eller 6) och en blÄ fÀrgvariant. Xiaomi Mi 9 förvÀntas drivas av Qualcomms senaste Snapdragon 855 SoC tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Ryktfabriken tror att enheten kommer att ha en 6,4-tums AMOLED-skÀrm med 19,5: 9 bildförhÄllande och Dull HD + -upplösning tillsammans med ett 3 500 mAh batteri med stöd för snabb laddning.

[Previous Story]BSNL Wings internetbaserade samtalstjÀnst kommersiellt lanserad

[Next Story]Twitter-vd Jack Dorsey pratar om redigering av tweets och framtiden för Bitcoin