Logitech Rally USB-videokonferenskamera lanserades i Indien till en pris av R999955

Logitech Rally USB-videokonferenskamera lanserades i Indien till en pris av R999955

“Logitech Rally-videokonferenskameran levereras med PTZ-funktion för fjĂ€rrstyrning och zoomkontroll”

Logitech har lanserat Rally, en ny USB-ansluten videokonferenskamera som kan anvÀndas i styrelserum, klassrum och stora möteslokaler. Den fristÄende kameran kan monteras i de rum som redan har en redan existerande ljudinstallation. Den Àr kompatibel med de flesta populÀra videokonferenstjÀnster, inklusive Microsoft Teams, Microsoft Skype for Business, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts Meet, etc.

Logitech Rally levereras med stöd för 4K-videor samt vanliga ljudkomponenter. Det erbjuder ocksÄ PTZ (panorering, tilt, zoom) -funktioner, vilket gör att den kan styra fjÀrrriktning och zoom. Bortsett frÄn detta Àr den nya videokonferenskameran utrustad med Logitech RightSense-tekniken, en intelligent programvarupaket som lanserades av varumÀrket förra Äret. Tekniken styr automatiskt ljus, fÀrg, ljud och kamera för att ge en mer naturlig videokonferensupplevelse.
rally-bild (1)Logitech Rally Àr utrustad med högtalare i rummet som pÄstÄs erbjuda rikare ljud Àn bordshögtalartelefoner. Den levereras ocksÄ med Kensington sÀkerhetsfack, vilket hjÀlper linsen att parkera vid -90 grader i vilolÀge för att sÀkerstÀlla integritet.

Logitech Rally Video ConferenceCam kan köpas via Logitech Video Collaboration-ÄterförsÀljarnÀtverket till ett pris av 2,99,995 Rs. Det kan ocksÄ finnas tillgÀngligt i ett paket som heter Logitech Rally-system som inkluderar kameran, plus bord, displaynav, en högtalare och en mikrofonpod. Systemet kan ocksÄ utökas med upp till sju Mic Pods och en ytterligare högtalarstÄng.