Logitechs Crayon iPad-stylus är ditt nya tillbehörsmål

Avatar for Amnah Fawad

Logitechs Crayon-stylus är till salu för alla.

Tidigare var kriten begränsad till endast utbildningskunder. Logitech har nu beslutat att gå full ballpen (ursäkter för Brooklyn 99 referens) och utöka sin uppsökande verksamhet. Färgpennan kommer att finnas tillgänglig på företagets webbplats såväl som i Apple-butikerna.
Krita lanserades tidigare i år men var endast riktad till skolorna. Pennan är gjord av ren aluminium och gummit över hållkanten hjälper till ett enkelt grepp.

Vad handlar krita pennan om?

Logitechs krita-stylus fungerar precis som andra. Den har en mycket barnvänlig design och är gjord speciellt för klassrumsanvändning. Pennan är pixelprecis för att ge en känsla av en naturlig penna.
Krita-pennan är utformad för att hålla iPad-sjätte generationen i åtanke för att undvika kompatibilitetsproblem. Den har en stor Multi-Touch Retina-skärm som säkerligen kommer att förbättra din upplevelse.

Dess palmavvisande teknik är körsbäret på toppen. Oavsett hur grov barnen kan bli med att rita på iPad är det bara pennspetsen som kommer att generera ett svar. Lutningen justerar också linjens tjocklek. Du kan ändra lutningen för att få tjockleken enligt dina behov.
Logitech krita stylus
Logitech krita stylus
Dessutom stöder pennan också en hel del appar. Men här är bummer; det har inte ett bra batteri. Det har bara en sju timmars batteritid. Den har en blixtport för laddning.
Logitech krita stylus

Priset

Krita som tidigare var $ 49,99 kostar nu $ 69,99. Med tanke på att det är för allmän användning nu verkar priset relativt rimligt.

Specifikationer

Litiumbatteri 4 fot (1,2 m) drop Silicon gummilock och aluminiumrör Mått: 163x 12x 8 mm Lättvikt (20g)

Vad tycker vi?

Logitech har gjort ett ganska bra jobb med att öppna tillbehörets marknad för hela allmänheten. Priset kan höjas men funktionerna är fortfarande desamma. Pennan ser snygg ut och är en bra affär om du är iPad-användare.
Det √§r helt klart ett ja fr√•n oss! ūüėČ