Lördagens bästa Prime Day-nedräkningserbjudanden

Lördagens bästa Prime Day-nedräkningserbjudanden

Om du köper en oberoende granskad produkt eller tjänst via en länk på vår webbplats kan vi få en affiliate provision.

Helgen är äntligen här, men det betyder inte att du vill spendera Allt av din fritid att koppla av. Visst att du förtjänar en paus från det dagliga grindet, men du förtjänar också att spara lite seriösa pengar genom att utnyttja Amazons stora Prime Day-nedräkningserbjudanden idag. Det stämmer Рdet här är ett veckolångt försäljningsevenemang och bara för att ditt kontor är stängt för helgen betyder det inte att Amazon kommer att sluta dra ut fynd när Prime Day närmar sig.

I det här inlägget hittar du de bästa dagen för nedräkning av Prime Day för lördagen den 9 juli.

Zoolander nr 2: The Magnum Edition – $ 0,99 hyra: ‚ÄĚN√§r v√§rldens vackraste m√§nniskor √§r i fara rekryteras tidigare modeller Derek och Hansel till ett topphemligt uppdrag f√∂r att besegra den kriminella hj√§rnan Mugatu. F√∂rbered dig p√• ett farligt sexigt √§ventyr d√§r utseende verkligen kan d√∂da. ‚ÄĚ

Anteckningsboken – $ 0,99 hyra: ‚ÄĚBakom varje stor k√§rlek finns en fantastisk historia. Tv√• ton√•ringar fr√•n motsatta sidor av sp√•ren blir k√§r under en sommar tillsammans, men tvingas tragiskt is√§r. “

Spara på Kamado Joe Grill och JoeTisserie: Detta är en fantastisk 18-tums grill som säljs till ett bra pris. Inleda sommaren det enda lämpliga sättet: Med en grill.

Spara på Välj vår- och sommarkläder: Nämnde vi att sommaren är här? Amazon har en stor försäljning på sommaren.

Spara 25% på utomhuspicknick och grillutrustning: Det här är en annan mördareförsäljning du definitivt vill bläddra igenom. Du hittar mer än 20 erbjudanden på allt från drycker och koppar till godis och snacks.

34% rabatt på GreenWorks 80V 16 ″ strängtrimmer: Gräva bensinsaxen, byt till el och spara pengar på att göra det.

25% rabatt på DJI Phantom 3 Advanced Quadcopter: Stora besparingar på en av de bästa quadcopter-drönarna!

Som namnet på det här stora shoppingevenemanget antyder, behöver du en Prime-prenumeration för att få någon av dessa erbjudanden. Om du inte redan har en Prime-prenumeration kan du registrera dig för en gratis 30-dagars Amazon Prime-provperiod just nu och njuta av alla de enorma Prime Day-erbjudanden som kommer den här veckan.


Följ @BGRDeals på Twitter för att hålla koll på de senaste och bästa erbjudandena vi hittar på nätet. Priser som kan ändras utan föregående meddelande och eventuella kuponger som nämns ovan kan finnas tillgängliga i begränsat utbud.