MacBook med 16-tums skärm kommer inte att lanseras 2019, säger analytiker

MacBook med 16-tums skärm kommer inte att lanseras 2019, säger analytiker

“Enligt den k√§nda Apples analytiker Ming-Chi Kuo kommer Apple att h√•lla fast vid sin nuvarande MacBook-design i minst ett √•r eller tv√•”

Apple kommer inte att lansera en 16-tums MacBook under 2019, enligt den kända Apples analytiker Ming-Chi Kuo. Cupertino-jätten rapporterades tidigare arbeta på ett MacBook-sortiment med ny design, uppgraderade interna enheter och en större skärm. Initiala uppskattningar och spekulationer hade angett att dessa bärbara datorer skulle lanseras i slutet av 2019. En sådan åtgärd är dock uppenbarligen inte tillgänglig just nu.

MacBook-Air-macOS-Mojave-10302018

Det är inte helt klart om Apple ens tänkt att lansera en betydande uppgradering av MacBook-sortimentet, så snart efter lanseringen av den nuvarande generationens modeller. Efter att ha funnits i ungefär tre år nu skulle Apple hävda att MacBook-sortimentet fortfarande ser friskt ut och kräver inget annat än en intern översyn av komponenter för att fortsätta sälja sig.

Apple har emellertid fått en betydande del av kritiken för sin nuvarande generation MacBook, med många kvar besvikna efter en uppvisning av minimal innovation under gimmicky-funktioner som OLED-pekfältet. En tidigare rapport från Kuo uppgav att Apple syftar till att inleda en betydande översyn av sin MacBook-serie under 2019 Рen översyn som är ganska betydelsefull.

MacBook-Air-Keyboard-10302018

Som en del av uppdateringen uppgav spekulationerna att 13-tums MacBooks skulle uppgraderas avsevärt över sina nuvarande generationens varianter, medan den totala layouten kan förbli densamma. Den fängslande kommer med den större MacBook, som Kuo uppgav kan komma med en skärm som är nästan 16,5 tum i storlek, faller mellan nuvarande, 15,4-tums och den äldre, en gång ikoniska 17,3-tums MacBook Pros. Det är inte klart hur Apple kanske vill ta sig an den nya produkten Рden nuvarande generationen MacBook Pro är ganska tunn och har inte mycket utrymme för ytterligare krympning i dimensioner.

√Ąnd√• verkar det nu som om Apple inte kommer att lansera de nya MacBooks i √•r trots allt. Det √•terst√•r att se om det finns n√•gra k√§llor i f√∂rs√∂rjningskedjan som avsl√∂jar m√∂jligheten att nya MacBooks sanktioneras av Apple, vilket √§r ganska mycket normen innan en produktlansering idag.