Mail-in reparationstjänst lanserad för Pixel-enheter

Avatar for Amnah Fawad
World of Tech

Google-reparationBild med tillstånd: Google

Google har äntligen lanserat en tjänst som låter dig skicka din enhet för reparation av Google själv. Tjänsten är öppen för kunder i USA för tillfället. Google har reparerat posten de senaste åren men har nu utökat den till sitt nya reparationscenter.
Och ja allt detta via post. Så här fungerar det; Gå till onlineportalen, skicka in en biljett med din enhets IMEI-nummer, maila enheten till Google så är du bra. Du kan välja mellan de frågor som ställts in av Virtual Repair Center. Du kommer också att kunna se det uppskattade priset för din reparation.
Tjänsten är tillgänglig för Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL.

Virtuellt reparationscenterBild med tillstånd: Android Police

Tidigare när du var tvungen att fixa din Pixel riktades du till en uBreakiFix eller Puls. Detta nya virtuella reparationscenter låter din enhet fixas av Google själv. Om din enhet fortfarande är under garanti kan du få en gratis reparation med tanke på skadans karaktär.
Observera att det finns en skillnad mellan reparation av Google Store och reparation av Google Support. Googles supportreparationer handlar om telefoner som fortfarande omfattas av garantin medan reparation av Google Store handlar om telefoner som inte är garanti (du betalar för reparationen).
Människor har väntat på ett direkt supportformulär Google för sina telefoner under ganska lång tid. Det är en av anledningarna till att människor är skeptiska till att köpa Pixel-telefoner i första hand. Med tanke på att en iPhone erbjuder support via Apple-butiker, skulle folk definitivt gå för det.
Google planerar att introducera tjänsten i andra regioner men för närvarande är det bara kunderna i USA som kan dra nytta av den.
Låt oss veta vad du tycker i kommentarfältet nedan!

Avatar för Amnah Fawad

Amnah Fawad

Tidigare redaktör

Innehållsförfattare av yrke, men vetenskapsmannen som i hemlighet tror konspirationsteorierna om AI som tar över världen. Teknisk kunnig älskare av sci-fi-thrillers som älskar att resa.

Läsarinteraktioner