‘Mario Kart Tour’ slĂ„r iPhone och Android den 25 september

Mario Kart Tour slÀpptes precis för iPhone och Android med ett abonnemang lika dyrt som Apple Arcade

Det hÀnder Àntligen, Mario Kart-fans, Nintendos mobilversion av spelet Àr nÀstan redo att lanseras pÄ iPhone och Android, eftersom företaget avslöjade appens slÀppdatum. Du behöver bara vÀnta lite under en mÄnad för att installera Mario Kart Tour pÄ din smartphone eller surfplatta, med bÄde iOS- och Android-versionerna som förvÀntas lanseras samtidigt.

Nintendo gjorde en betaversion tillgÀnglig för Android-anvÀndare för flera mÄnader sedan och avslöjade spelets koncept under processen. Som förvÀntat Àr detta en typ av mobilspel som Àr gratis att spela, Àven om du kan spendera virtuell valuta för innehÄll i spelet inklusive nya drivrutiner, kartor och spÄr. Dessutom kommer du inte att kunna köra nÀr du har slut pÄ uthÄllighet, vilket innebÀr att du antingen mÄste vÀnta pÄ att dina hjÀrtan ska fyllas pÄ eller köpa mer uthÄllighet med faktiska pengar för att fortsÀtta spela.

Det Àr helt klart för kursen för ett Nintendo-mobilspel, och du har gott om tid att bestÀmma om gratisversionen Àr tillrÀckligt bra för dig eller om du vill spendera pengar pÄ köp i appen.

Nintendo har inte delat för mÄnga detaljer om spelets lansering och tar till Twitter för att avslöja spelets slÀppdatum, 25 september.

Dessutom twittrade Nintendo ocksÄ en lÀnk för förhandsregistreringar som förklarar att spelet kommer att slÀppas pÄ bÄde App Store och Play Store.

Samma sida noterar att spelare behöver ett Nintendo-konto för att spela Mario Kart Tour, tillhandahĂ„lla en lĂ€nk för att göra ansprĂ„k pĂ„ en om du inte redan har den. Du mĂ„ste ocksĂ„ logga in för att “fĂ„ ditt registreringskort i spelet att spela Mario Kart Tour. ” NedladdningslĂ€nkar för iPhone och Android finns pĂ„ samma sida.

Om du vill ha mer information om Mario Kart Tour, kan du lÀsa mer om vÄr erfarenhet av betaversionen.