Med 4999 Rs Àr ASUS ZenFone Lite L1 en bÀttre affÀr Àn Xiaomis Redmi Go

Med 4999 Rs Àr ASUS ZenFone Lite L1 en bÀttre affÀr Àn Xiaomis Redmi Go

“ASUS ZenFone Lite L1 levereras med en lite bĂ€ttre processor samt mer RAM och lagring jĂ€mfört med Redmi Go-smarttelefonen”

StartnivÄ ASUS ZenFone Lite L1 (recension) Àr tillgÀnglig för Rs 4,999 under Flipkart Snapdragon-försÀljningen, som kommer att vara live till den 31 mars. Rs 2000-prisfallet frÄn telefonens lanseringspris placerar det ganska nÀra den nyligen lanserade Xiaomi Redmi Go (första intrycket). Redmi Go-priset i Indien Àr R 4,499, med smarttelefonen med Android 8.1 Oreo (Go Edition) och ganska grundlÀggande specifikationer. Av den anledningen verkar ASUS ZenFone Lite L1 vara ett lite bÀttre paket av de tvÄ, Ätminstone pÄ papper, Àven om den Àr tillgÀnglig för 500 Rs mer.

Redmi Go 02

ASUS ZenFone Lite L1 vs Xiaomi Redmi Go specifikationsjÀmförelse

FrÄn och med Redmi Go har den en gammaldags design med en 5-tums HD-skÀrm med bildförhÄllandet 16: 9. Displayen Àr omgiven av breda ramar med hakan med kapacitiva navigeringsknappar och panna, med en frÀmre kamera, ett hörsnÀcka och andra sensorer. Handenheten drivs av Snapdragon 425-chipset, som Ätföljs av Adreno 308 GPU och 1 GB RAM. Det interna lagringsutrymmet Àr 8 GB, vilket du kan utöka upp till 128 GB via ett microSD-kort.

Redmi Go 08

NÀr det gÀller optik, Redmi Go sport en 8-megapixel shooter pÄ baksidan med LED-blixt och en 5-megapixel selfie snapper. De andra funktionerna inkluderar 3000 mAh batteri, Android 8.1 Oreo (Go-version) och anslutningsmöjligheter som dubbelt SIM-kort, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v4.1, GPS / A-GPS och GLONASS.

ASUS ZenFone Lite (L1) UFI 0002

ASUS ZenFone Lite L1 har Ă„ andra sidan en 5,45-tums HD + -skĂ€rm med modern 18: 9-bildförhĂ„llande. Ramen runt skĂ€rmen Ă€r tunn och navigeringsknapparna finns som en del av grĂ€nssnittet. Telefonen drivs av en Snapdragon 430 SoC, vilket Ă€r bĂ€ttre Ă€n Redmi Go’s Snapdragon 425-chipset. ZenFone Lite L1 har till och med mer RAM (2 GB för att vara exakt) och 16 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket kan boostas ytterligare upp till 256 GB genom att lĂ€gga till ett microSD-kort.

Även i kameravdelningen har ZenFone Lite L1 en överhand. Det vaggar en 13-megapixelsensor med LED-blixt pĂ„ baksidan och en 5-megapixelspelare pĂ„ framsidan för selfies och videosamtal. Handenheten startar Android Oreo-baserad ZenUI ur lĂ„dan och rymmer ett 3000 mAh batteri. Anslutningsalternativen inkluderar stöd för dubbla SIM-kort, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth v4.0, GPS / A-GPS och GLONASS.

SÄ om du vill byta frÄn en funktionstelefon till en smartphone och har en snÀv budget kanske du vill titta pÄ ZenFone Lite L1, sÀrskilt nÀr den erbjuds som en del av affÀren de nÀrmaste dagarna.