Med Gmail kan du Àntligen schemalÀgga e-postmeddelanden nÀr det fyller 15 Är

Med Gmail kan du Àntligen schemalÀgga e-postmeddelanden nÀr det fyller 15 Är

“Med Gmail kan anvĂ€ndare nu schemalĂ€gga e-postmeddelanden för att skicka senare, medan funktionen Smart Compose har utökats till alla Android-telefoner”

Googles Gmail har fyllt 15 Ă„r idag och som en del av firandet lanserar företaget möjligheten att schemalĂ€gga e-postmeddelanden. Med funktionen kan du skapa ett e-postmeddelande som vanligt och sedan schemalĂ€gga att det ska skickas vid ett senare tillfĂ€lle. Med funktionen kan du schemalĂ€gga e-postmeddelanden för att skicka ‘imorgon morgon’, ‘imorgon eftermiddag’, ‘mĂ„ndag morgon’ eller anpassa datum och tid enligt ditt val, vilket Ă€r snyggt. För att schemalĂ€gga ett e-postmeddelande, tryck bara pĂ„ pilikonen bredvid knappen “Skicka” för att se en överlĂ€ggningsruta med önskad tid och datum.

Förutom schemalÀggning meddelade Google ocksÄ att de kommer med Smart Compose-funktionen till alla Android-telefoner. Smart Compose anvÀnder artificiell intelligens för att förutsÀga nÀsta fraser medan du skriver ett e-postmeddelande. Funktionen var tillgÀnglig för anvÀndare av e-posttjÀnsten pÄ skrivbordet och Pixel 3-serien, men kommer nu att vara tillgÀnglig för alla Android-telefoner. Den uppdaterade versionen av Smart Compose antar din skrivstil och erbjuder förslag utifrÄn den. Det kommer ocksÄ att erbjuda Àmnesraden baserat pÄ innehÄllet i din e-post. Dessutom kommer Smart Compose ocksÄ att finnas tillgÀngligt pÄ ytterligare fyra sprÄk, inklusive spanska, franska, italienska och portugisiska.

Google började nyligen lansera AMP för e-post som gör det möjligt för anvĂ€ndare att ha en mycket mer interaktiv inkorg med ny information framför. AnvĂ€ndare kan snabbt vidta Ă„tgĂ€rder som att svara pĂ„ en kommentartrĂ„d i Google Dokument, schemalĂ€gga ett möte eller fylla i forum frĂ„n sjĂ€lva meddelandet. Google nĂ€mnde ocksĂ„ att det arbetar med att hĂ„lla informationen i ett e-postmeddelande uppdaterad, sĂ„ innehĂ„llet Ă€r alltid korrekt. Även om den Ă€r tillgĂ€nglig pĂ„ Gmail för skrivbord, kommer funktionen snart till iOS och Android.