Med kraftfulla trippelkameror, Infinity-U-skärmar och nötiga batterier kryssar Samsungs nya Galaxy A-smartphones alla rätt rutor

Galaxy A90 notchless display bekräftad av Samsung

“Samsung Galaxy A50 ger premiumfunktioner som en fingeravtrycksl√§sare, trippelkameror med mera till mellanklassen”

Samsung lanserade sina senaste mellannivåerbjudanden РGalaxy A50 och Galaxy A30 den 28 februari, som kommer in som det senaste tillskottet till A-serien. Mellanklassutbudet pryder FHD + Infinity-U-skärmar, oktakärnchips, nötiga batterier och selfie-kameror med hög upplösning som höjdpunkter. Här är nedladdningen av hur Samsung har lyckats kryssa i alla rätt rutor med de senaste erbjudandena i A-serien.

Premium design med uppslukande Infinity-U-skärm

Samsung Galaxy A30 första intryck16

Samsung Galaxy A30 och A50 levereras med den nya åldersdesignen som Samsung följer och använder ett material som varumärket kallar 3D Prism. Detta ger handenheterna en glasfinish som studsar ljuset för en attraktiv estetik. Vidare erbjuder telefonerna god ergonomi tack vare de böjda kanterna som smälter in i metallbeklädnadens sidor. Galaxy A30 och A50 är också utrustade med Samsungs Infinity-U-skärm, vilket är varumärkets term för vattendroppskärmar. Både Galaxy A30 och A50 levereras med Super AMOLED-paneler på 6,4 tum (16,25 CM) med 19,5: 9 bildförhållande. Smartphones erbjuder ett imponerande förhållande mellan skärm och kropp på 91,6 procent, vilket ger en uppslukande tittarupplevelse. Dessutom har Samsung Galaxy A50 en fingeravtrycksläsare på skärmen.

Kraftfulla kameror som tar hela bilden

Samsung-Galaxy-A50-första-intryck-91mobiles-13.jpg

Den sydkoreanska jätten är känd för att erbjuda smartphones med imponerande bildförmåga, och Samsung Galaxy A30 och A50 är inget undantag. Galaxy A30 har utrustats med en dubbelkameramodul bestående av en 16MP standard shooter och en 5MP vidvinkel shooter. Samsung Galaxy A50 har å andra sidan en mer kraftfull 25MP + 5MP + 8MP-inställning på baksidan. Smarttelefonerna har också utrustats med smarta bildfunktioner som bland annat slow-motion, hyper-lapse och bokeh.

Dessutom är den ultravidvinkelsensorn på båda smartphones utformad för att fånga mer i ramen. Ultravidvinkelobjektivet träder också i kraft när du spelar in videor och därmed fångar mer av bilden till skillnad från andra smartphones, som spelar in videor med en beskuren sensor.

Laddat specifikationsblad för bästa prestanda

Smarttelefonentusiaster som är värda sitt salt kommer att veta att Samsung inte är ett varumärke som sparar på specifikationerna när det gäller mellanklass och avancerade erbjudanden. I den utsträckningen har Samsung Galaxy A30 utrustats med Samsungs senaste Exynos 7 7904 oktakärnprocessor, som åtföljs av 4 GB RAM och 64 GB användarutökbart lagringsutrymme. Galaxy A50, å andra sidan, kommer med en mer kraftfull Exynos 9610 SoC, som var utformad för att ge premium Galaxy S-serien funktioner till mellanområdet. Galaxy A50 erbjuds i 4 GB och 6 GB RAM-alternativ, båda med 64 GB minne ombord, vilket kan utökas ytterligare.

Massivt batteri som håller hela dagen

Samsung har också sett till att de senaste Galaxy A-serien telefonerna håller längre i alla aspekter. Både Samsung Galaxy A30 och Galaxy A50 har utrustats med ett massivt 4000 mAh batteri under huven, som lätt ska hålla i över en dag på en enda laddning. Vidare har företaget se till att när smartphones är urladdade, är de också snabba att dricka upp. Smartphones stöder 15W snabb laddning och levereras med USB Type-C-kontakt.

Android 9 Pie med förbättrat One UI

Samsung-Galaxy-A50-första-intryck-91mobiles-22.jpg

Samsung har kommit l√•ngt n√§r det g√§ller programvara, vilket framg√•r av det senaste One UI-gr√§nssnittet baserat p√• Android 9 Pie. Det helt nya gr√§nssnittet fr√•n varum√§rket erbjuder en r√∂rig upplevelse och enligt Samsung “omstrukturerade vi hur vi interagerar med v√•ra enheter.” Som ett resultat f√•r du raffinerad programvara med allt tillg√§ngligt f√∂r bekv√§m enhandsdrift. Dessutom ger den nya programvaran ocks√• det v√§lbeh√∂vliga inbyggda m√∂rka l√§get f√∂r att f√• ut det b√§sta av Super AMOLED-panelerna.

Samsung har nu lanserat dessa smartphones i Indien, med Samsung Galaxy A30 från Rs 16,990 och Galaxy A50 som säljs för Rs 19,990 för en 4GB / 64GB-version och Rs 22,990 för en 6GB / 64GB-version. Budgetsmartphonen i detta sortiment är Galaxy A10 till en pris av R 8,490. Den levereras med en 13MP enda bakre kamera, en 6,2 ″ (15,74 CM) HD + Infinity-V-skärm, en Exynos 7884B-processor ihop med 2 GB RAM och 32 GB internt minne och ett 3400 mAh-batteri. Vad tycker du om de senaste lanseringarna? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.