Meizu 16s Plus live-lÀckt bild visar inget hack och ingen hÄlvisning

Meizu 16s Plus live-lÀckt bild visar inget hack och ingen hÄlvisning

“Meizu 16s Plus lĂ€ckt livebild visar att smarttelefonen kommer att ha en selfie-kamera ovanför skĂ€rmen och en smal haka under skĂ€rmen”

Livebilder av Meizus nÀsta flaggskeppsenhet, 16s Plus, har dykt upp online. Bilderna avslöjar fascinationen för den kommande smarttelefonen, inklusive en viktig designdetalj. Meizu 16s Plus kommer att lanseras i Är tillsammans med Meizu 16s smartphone senare i Är. Den lÀckta bilden visar designmetoden för att undvika de fula hacken och hÄlskÀrmarna som företaget tar med sin kommande smartphone.

Tidigare retades bĂ„de de kommande enheterna, 16 och 16 Plus av varumĂ€rkeschefen Jack Wong. Han kallade snarare enheterna “quad bezel-less display” och sa att enheterna inte kommer med hĂ„l eller hack. I linje med det uttalandet visar de lĂ€ckta bilderna frĂ„n 16s Plus inget hack eller till och med inte en hĂ„lskĂ€rm. IstĂ€llet kan vi se att selfie-kameran Ă€r placerad i ramen ovanför skĂ€rmen – den hĂ€r ramen Ă€r relativt tjockare jĂ€mfört med vad vi har sett i flaggskeppen de senaste mĂ„naderna.

Meizu16sPlus

Meizu 16s Plus ser till synes ut som Meizu 16 Plus, som lanserades förra Äret. Kantarna pÄ sidorna Àr ganska smala, som tidigare, men den hÀr gÄngen Àr hakan ocksÄ lite tunn.

Rykten tyder pÄ att smarttelefonen kommer med en 6,76-tums AMOLED-skÀrm, som kommer att vara 0,26 tum större Àn sin föregÄngare. SkÀrmen kommer att tÀckas av Gorilla Glass 6 och under huven kommer Snapdragon 855 chipset. NÀr det gÀller optik förvÀntas Meizu 16s Plus ha en primÀrkamera pÄ 48 MP med optisk bildstabilisering. Handenheten förvÀntas lanseras i april eller maj, och enligt de tidigare kommentarerna frÄn VD kommer den att kosta mer Àn 3 300 RMB (cirka 35 228 Rs).