Meizu Note 9 upptÀckt pÄ TENAA med en 6,2-tums skÀrm och 3900 mAh batteri

meizu note 9

“Smartphone kommer troligen att drivas av Qualcomm Snapdragon 675 SoC och 6 GB RAM”

En ny Meizu-smartphone har upptĂ€ckts pĂ„ TENAA av snedströmslĂ€ckor, vilket antas vara den kommande Meizu-noten 9. Listad med modellnummer M932Q verkar smarttelefonen ha en större 6,2-tums skĂ€rm jĂ€mfört med Meizu Note 9, som en 6-tums skĂ€rm. Även om listan inte ger nĂ„gon annan detalj angĂ„ende skĂ€rmen, förvĂ€ntar vi oss att den kommer med FHD + -upplösning och en bĂ€ttre pixeldensitet Ă€n den nuvarande varianten. Meizu Note 9 kommer ocksĂ„ att ha ett större batteripaket pĂ„ 3900 mAh jĂ€mfört med 3600 mAh pĂ„ Meizu Note 8.

meizu not 9

Telefondimensionerna i listan antyder att Meizu Note 9 kommer att ha en mer kompakt formfaktor (Àn Meizu Note 8) nÀr det gÀller den totala lÀngden och bredden men den kommer att ha mer tjocklek, nÄgot som kan hÀnföras till det ökade batteriet kapacitet. Enligt listan mÀter smarttelefonen 153,11 x 74,3 x 8,65 mm. Nu nÀr Meizu Note 9 har upptÀckts pÄ den kinesiska certifieringsbyrÄns webbplats förvÀntar vi oss att den kommer att lanseras mycket snart.

Enheten Àr tippad för att komma med en droppskÀrning och Qualcomms Snapdragon 675-processor i kombination med 6 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme. Tidigare rapporter tyder pÄ att den kommer att ha en 48MP primÀr kamera och köra Android 9 Pie ur lÄdan i lager med den senaste versionen av Meizus Flyme OS pÄ toppen.

[Previous Story][Exclusive]: Vivo V15 Pro live-bild visar tredubbla bakre kameror och gradientfÀrg

[Next Story]Realme U1 trÀffar 2 500 offlinebutiker i 30 stÀder i Indien