Mer information om Samsung vikbar telefon finns i lÀckt Android Pie build

LG, Huawei och Samsung tycker alla att Flex Àr ett bra namn för en hopfÀllbar telefon

Det faktum att en hopfÀllbar telefon Àr pÄ vÀg frÄn Samsung Àr naturligtvis ingen överraskning, men nu har vi en lÀckt Galaxy S9 Android Pie-byggnad som oavsiktligt hostade upp nÄgra detaljer om den kommande handenheten.

SamMobile har bland annat hittat en hĂ€nvisning till den hopfĂ€llbara handenhetens förvĂ€ntade kodnamn via en analys av den lĂ€ckta byggnaden, som ocksĂ„ inkluderar referenser till Qualcomms nĂ€sta flaggskeppschip. Webbplatsen sĂ€ger att den hittade en fil med namnet “winnerlte” i den lĂ€ckta firmware, som stĂ€mmer överens med en tidigare rapport frĂ„n en kĂ€lla att den vikbara smarttelefons kodnamn Ă€r “Winner.” Dessutom tenderar Samsung att anvĂ€nda ett “q” i slutet av kodnamnen för att referera till Snapdragon-versioner, varför webbplatsens saker den vikbara telefonen kan drivas av ett Exynos-chip.

“Eftersom konfigurationsfiler för den hĂ€r enheten bara har upptĂ€ckts i den lĂ€ckta Android Pie-byggnaden Ă€r det möjligt att den hĂ€r enheten kan komma med Android 9 ur lĂ„dan”, konstaterar webbplatsen. ”Det Ă€r Ă€nnu okĂ€nt nĂ€r det kommer och pĂ„ vilka marknader. Samsung förvĂ€ntas ge nĂ„gra detaljer om den hopfĂ€llbara enheten pĂ„ SDC 2018 nĂ€sta mĂ„nad. ”

Under tiden har en policyfil för en ej slÀppt Qualcomm-chipset ocksÄ upptÀckts i denna lÀckta version, SamMobile fortsÀtter att rapportera. Den filen gör referenser till Snapdragon 8150 som marknadsföringsnamn för nÀsta flaggskeppschip frÄn Qualcomm som eftertrÀdare till Snapdragon 845.

“Dessa omnĂ€mnanden i firmware bekrĂ€ftar inte nĂ„gra detaljer om enheten eller chipet”, fortsĂ€tter rapporten. ”Högst kan de ses som en indikation pĂ„ att dessa produkter jobbar pĂ„. Snapdragon 8150 kommer inte innan nĂ€sta Ă„r och det kan ocksĂ„ vara fallet för den hopfĂ€llbara smarttelefonen. ”

FörvĂ€ntan har naturligtvis byggts ett tag nu för den första officiella titt pĂ„ den sĂ„ kallade Galaxy F-fĂ€llbara telefonen, förmodligen den mest spĂ€nnande handenheten frĂ„n Samsung och nĂ„got som företaget har retat i flera Ă„r. En avtĂ€ckning har dock skjutits upp flera gĂ„nger, och det förvĂ€ntas nu visa upp det Ă€ntligen i november. Faktum Ă€r att Samsungs mobila president DJ Koh i en ny intervju sa att kunderna vill ha detta, de Ă€r redo att se vad Samsung har i butiken och “det Ă€r dags att leverera.”