Mi 9-design visas i nya bilder som delas av Xiaomi-chefen

Xiaomi Mi 9 specifikationer, funktioner, pris: ryktet sammanfattning

“Mi 9 Ă€r Xiaomis kommande flaggskeppssmartphone med tre bakre kameror”

Xiaomi har delat de officiella renderingarna av Mi 9-smarttelefonen före den officiella lanseringen den 20 februari i Kina (24 februari globalt). InlÀgget delades av företagets grundare Lie Jun den Weibo (och senare av Xiaomi Senior Vice President Wang Xiang pÄ Twitter) visar telefonens bakpanel. Bilderna avslöjar till stor del baksidan av Mi 9-smarttelefonen, som har en lutningsfinish och glaskropp.

Handenheten verkar ha en blĂ„ / lila nyans som Ă€ndras till grön eller mintgrön och till och med en nyans av rött nĂ€r ljuset trĂ€ffar den i en vinkel. Xiaomi hĂ€vdar att det lyckades skapa en sĂ„dan design med hjĂ€lp av lasergravering pĂ„ nano-nivĂ„ och holografisk teknik och dubbellager nano-belĂ€ggning. Som bekrĂ€ftats av lĂ€ckan – följt av en teaser, kommer Mi 9 att flagga med tre bakre kameror (vertikalt inriktade) lĂ€ngst upp till höger med LED-blixt strax nedanför.

Mi 9_1

Dessutom avslöjar bilden hÄrdvaruknappar pÄ bÄda kanterna pÄ telefonen. Dessa kan vara strömbrytaren, volymvippan och en knapp för Xiaomis virtuella assistent Xiao Ai. Den nedre kanten av telefonens sportshögtalargrillar, med USB Type-C-porten inklÀmd dÀremellan. FrÄnvaron av en utskÀrning för en biometrisk sensor bekrÀftar ocksÄ att smarttelefonen kommer med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen.

Handenheten blir flaggskeppssmartphonen frÄn tillverkaren och en efterföljare till förra Ärets Mi 8-smarttelefonserie. DÀrför förvÀntas Mi 9 komma med Qualcomms senaste 7nm Snapdragon 855-chipset, parat med upp till 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme; en specialutgÄva modell. Den kan innehÄlla en 6,4-tums FHD + -skÀrm med daggdroppskÀrning och ett 3500 mAh-batteri med 27 W snabb laddningsstöd. För fotografering sÀgs det att telefonens trippel bakre kameror anlÀnder med en jÀttestor 48 megapixel primÀr sensor, Ätföljd av en djupavkÀnnande skytt och en ultravidvinkellins.