Mi 9 Explorer Edition, nya Mi Router kan presenteras vid Xiaomis 20 februari-evenemang

Antutu slÀpper listan över de 10 bÀsta Android-smartphonesna för mars 2019

“Precis som sin föregĂ„ngare förvĂ€ntas Mi 9 ocksĂ„ fĂ„ en Explorer Edition med en transparent bakpanel och en fyrkamera-modul.”

Lanseringsevenemanget Xiaomi Mi 9 kommer ocksÄ att ha ett par andra medlemmar, som gÄr genom rapporter över internet. Tillsammans med standardvarianterna av Mi 9 förvÀntas flaggskeppssmartphonen ocksÄ fÄ en fördjupad Explorer Edition. Den pÄstÄdda Mi 9 Explorer Edition har upptÀckts för första gÄngen efter att en Weibo-anvÀndare delade det som verkar vara ett konceptÄtergivning av enheten. Eftersom kÀllan förblir okÀnd frÄn och med nu kanske den delade informationen inte Àr helt autentisk.

Mi 9 Explorer Edition - presenterad

Med det sagt, med tanke pÄ att Mi 8 hade en Explorer Edition-variant med en genomskinlig rygg, Àr det inte osannolikt att Mi 9 ocksÄ drar av sig denna gimmick. KÀllan har dock uppgett att Mi 9 Explorer Edition kommer att vara mer Àn bara en kosmetisk översyn och renderingen visar faktiskt att smarttelefonen har fyra kameramoduler pÄ baksidan. Om detta verkligen skulle vara fallet kan Xiaomi ocksÄ inkludera ytterligare RAM-minne och lagring för att göra det till en mer skicklig, spelorienterad smartphone som ocksÄ drar av den genomskinliga bakre panelen gimmick.

SkÀrmdump 14-02-2019 kl. 20.36.51

Vidare kan Xiaomi ocksĂ„ se ut för att ta fram en Apple-liknande “en sak” scenhandling vid lanseringen av Mi 9. Det verkar som om varumĂ€rket kommer att lansera en ny router för att lĂ€gga till sin sortiment av perifera prylar. Detta har bekrĂ€ftats via Xiaomis officiella Mi Router-handtag pĂ„ Weibo. Om detta ocksĂ„ gĂ„r enligt de senaste rapporterna Ă€r det osannolikt att Xiaomi kommer att lansera en till synes standardrouter. Företaget gick in i routerutrymmet nĂ€r det började bygga sitt smarta hem-ekosystem. Nu, med sitt stĂ€ndigt vĂ€xande ekosystem av produkter, kan det vara möjligt att Xiaomi gĂ„r in i nĂ€tverksrouterns ekosystem och ger en intern lösning för en allt-i-ett-router som kan driva alla former av innehĂ„ll och enheter.

Xiaomi kan ha en annan enhet eller tvÄ i plan vid lanseringsevenemanget, som öppnar golvet den 20 februari, före Mobile World Congress i Barcelona.

KĂ€lla 1, 2