Mi 9 SE: s nya OTA-uppdatering gör att anvÀndarnas enheter stensÀtts

Mi 9 SE: s nya OTA-uppdatering gör att anvÀndarnas enheter stensÀtts

“Xiaomi Mi 9 SE kommer att bli den sista i sitt slag, eftersom Xiaomi bekrĂ€ftar att den inte slĂ€pper nĂ„gra nya SE-modeller”

Xiaomi slÀppte nyligen en ny programuppdatering för den globala varianten av Mi 9 SE. Uppdateringen Àr tydligen murar telefoner för anvÀndare pÄ den europeiska marknaden. Flera anvÀndare har tagit sig till forumen för att rapportera murade MI 9 SE-enheter, och det verkar inte finnas nÄgot enkelt sÀtt att ÄtgÀrda problemet, förutom en manuell blixt som raderar all data. Företaget har inte stoppat uppdateringen, vilket innebÀr att det inte kÀnner till problemet.

Som nÀmnts gjordes OTA-uppdateringen tillgÀnglig för anvÀndare i Europa, men vi Àr inte sÀkra pÄ regionerna. För nÀrvarande, om du Àr pÄ MIUI 10.2.9, rekommenderar vi att du inte uppgraderar till den senaste OTA-versionen. För de som undrar Àr versionsnumret för den nya uppdateringen MIUI 10.3.1.0. Om du anvÀnder en annan variant skulle du förmodligen inte ha fÄtt den hÀr uppdateringen Ànnu. Det första fallet med murning dök upp för ungefÀr fyra dagar sedan. Xiaomi har fortfarande inte svarat pÄ problemet Àn.

mi 9 se murad

Om du har uppdateringen pÄ din Mi 9 SE, hÄll dig fri frÄn den tills Xiaomi ÄtgÀrdar problemet och fröer en ny version. Det Àr inte en liten frÄga, eftersom en murad telefon Àr inget annat Àn en pappersvikt. Tydligen, om telefonen har köpts i andra regioner och kör en global ROM, kommer de inte att pÄverkas. Smartphones som köpts frÄn officiella Xiaomi-butiker i Europa Àr de enda som pÄverkas.

Enligt en anvÀndare som rapporterade problemet finns det en lösning pÄ problemet, men han varnar för att det kanske inte fungerar för alla. AnvÀndare med en murad Mi 9 SE kan prova detta, men pÄ egen risk. Du mÄste starta i snabbstartlÀget pÄ din telefon. För att göra detta, tryck och hÄll ned volymen ned + strömbrytaren tills Mi-kaninen visas. DÀrefter installerar du minimal ADB och snabbstart pÄ din dator och kör sedan den. Anslut nu telefonen till din dator och följ instruktionerna i kÀllkoden.