Mi Band 4 med AMOLED-skÀrm i fÀrg och NFC-stöd lanserades i Kina

Mi Band 4 med AMOLED-skÀrm i fÀrg och NFC-stöd lanserades i Kina

“Mi Band 4 finns i tre varianter – standard, NFC och Avengers-utgĂ„van”

Xiaomi har Àntligen presenterat den efterlÀngtade eftertrÀdaren till Mi Band 3 vid ett evenemang pÄ sin hemmamarknad i Kina. Kallat Xiaomi Mi Band 4, det nya erbjudandet kommer med nÄgra uppgraderingar jÀmfört med sin föregÄngare. Medan Mi Band 3 anlÀnde med en svart och vit OLED-skÀrm, har Mi Band 4 utrustats med en fÀrgskÀrm. Den nya bÀrbara produkten har ocksÄ fÄtt förbÀttringar i andra avdelningar som fitnessspÄrning.

Xiaomi Mi Band 4

Mi Band 4 pris

Standardbandet Mi Band 4 har prissÀttts till ett överkomligt pris till 169 RMB (~ 1700 Rs). Medan NFC och Avengers Edition-varianter kommer att finnas tillgÀngliga för RMB 229 (~ Rs 2300) respektive RMB 349 (~ Rs 3.500). Den bÀrbara produkten kommer att sÀljas i Kina frÄn och med den 14 juni, men det finns inget ord om dess globala tillgÀnglighet just nu.

Mi Band 4 specifikationer

Mi Band 4 har en nÄgot annorlunda design Àn sin föregÄngare. Den bÀrbara enheten Àr lite större Àn Mi Band 3, och dess laddningsstift har flyttats bakÄt istÀllet för botten. AnmÀrkningsvÀrt kommer den nya fitnessspÄraren med sex fÀrgalternativ för remmen, dubbelt sÄ mÄnga tillgÀngliga alternativ för sin föregÄngare. Precis som Mi Band 3 har dess eftertrÀdare ocksÄ 5ATM-betyg för vattenresistens.

Mi Band 4-skÀrm

För att gÄ vidare till de andra funktionerna har Mi Band 4 en 0,95-tums AMOLED-fÀrgpekskÀrm med en upplösning pÄ 240 x 120 pixlar och ett lager av ett 2,5D böjt glas ovanpÄ. SkÀrmen kan visa appaviseringar, SMS, WhatsApp-meddelanden, trÀningsinformation och mycket mer. Du kan styra uppspelningen av din telefon pÄ enhetens skÀrm. I synnerhet kan den bÀrbara enheten ocksÄ anvÀndas för att styra Xiaomis smarta hem-ekosystemenheter.

PÄ trÀningsavdelningen fÄr du en pulssensor och spÄrningsfunktioner som stegrÀkning och sömnövervakning. Enheten kan upptÀcka olika aktiviteter som löpning, jogging, cykling och mer. Företaget har utrustat det bÀrbara med en uppgraderad sexaxlig sensor som intelligent kan upptÀcka olika simaktiviteter som Freestyle, Backstroke, Butterfly stroke och Medley. Precis som de tidigare Xiaomi-trÀningsbanden, kopplas Mi Band 4 ocksÄ till din smartphone via Bluetooth. Noterbart Àr att den bÀrbara prylar med en mikrofon som lÄter dig styra enheter med hjÀlp av XiaoAI-assistenten.

Mi Band 4 Avengers Edition

Företaget lanserade ocksÄ en annan variant av Mi Band 4 med NFC-anslutning, som lÄter dig göra mobila betalningar nÀr du Àr pÄ sprÄng. Det finns ocksÄ en speciell Avengers-utgÄva av den bÀrbara med samma specifikationer men designtema efter Marvels Avengers-franchise. Bandets lÄs pÄ denna begrÀnsade upplagevariant kommer att innehÄlla logotyper och ikoner för populÀra Avengers-karaktÀrer som Captain America, Iron Man, etc.