Mi Band 4 med fÀrgdisplay pÄstÄs ha upptÀckts i levande bilder

Mi Band 4 med fÀrgdisplay pÄstÄs ha upptÀckts i levande bilder

“Xiaomi förvĂ€ntas introducera Mi Band 4 ganska snart med tanke pĂ„ det senaste lĂ€ckage och certifieringar som det har gĂ„tt igenom”

Xiaomi Àr enligt uppgift lanserad sin nÀsta generations fitnessspÄrare, Mi Band 4, snart nÄgon gÄng. Med tanke pÄ den ökande förvÀntan om det senaste Mi Bandets lansering, ger den senaste lÀckan oss en glimt av fÀrgskÀrmen som förvÀntas premiÀr med Mi Band 4. Tillsammans med det förvÀntas Mi Band 4 ocksÄ fÄ en grundlÀggande redesign i termer av ergonomi, dÀr anvÀndarna inte lÀngre behöver ta ut kÀrnpolen frÄn bandets hölje, för att ladda enheten. Det sÀgs att det finns tvÄ varianter av den kommande fitnessspÄraren.

Mi Band 4 fÀrgskÀrmDet Àr Ànnu inte klart hur laddningsdesignen skulle göras och kan se att Xiaomi byter en USB-baserad laddningsport till förmÄn för en egen. Det kan dock vara ogynnsamt, Àven om det förbÀttrar den allmÀnna ergonomin i laddningsprocessen. NÀr det gÀller fÀrgdisplayen skulle OLED-panelen som förvÀntas pÄ bandet fortfarande förbli energieffektiv, samtidigt som man lÀgger till en flerfÀrgad skÀrm kommer det sÀkert att lÀgga till funktioner i fitnessbÀrbara, vilket ocksÄ rÄkar vara en av de mest populÀra och prisvÀrda bÀrbara enheter runt.

Mi Band 4 design

Som nÀmnts ovan förvÀntas Mi Band 4 lanseras i tvÄ varianter, en med NFC och den andra utan. Det Àr Ànnu inte klart, men att ha NFC pÄ den bÀrbara enheten kan öppna möjligheten att hantera betalningar med en knapptryckning i kompatibla butiker, med tanke pÄ att de finansiella myndigheterna har godkÀnt integrationen. TillÀgget av NFC-chipet kan dock ocksÄ öka kostnaderna, varför Xiaomi kanske vill introducera tvÄ varianter av fitnessspÄraren och selektivt starta endera eller bÄda enheterna, beroende pÄ marknadsdynamik.

Mi Band 4 kan ocksĂ„ fĂ„ en stramare integration med smarta enheter tack vare Xiaomis Xiao AI, som fĂ€rgskĂ€rmen hjĂ€lper till att kontrollera. NĂ€r det gĂ€ller priser kommer Mi Band 4 enligt uppgift att kosta cirka 200-300 RMB (ungefĂ€r 2000-3000 Rs) för basmodellen, medan NFC-alternativet Ă€r priset för 499 RMB (cirka 5 000 Rs), lĂ„g prissĂ€ttning trots den nya funktioner. Även om NFC-varianten kan kosta mer, förvĂ€ntas grundversionen att erbjuda de flesta av de senaste funktionerna, och dĂ€rmed bra valuta för pengarna. Ett lanseringsdatum har Ă€nnu inte förklarats, men med tanke pĂ„ att enheten fick Bluetooth-certifiering kan en möjlig lansering snart ske.