Mi Band 4 sÀtter rekord med 1 miljon enheter sÄlda pÄ bara 8 dagar

Mi Band 4 sÀtter rekord med 1 miljon enheter sÄlda pÄ bara 8 dagar

“Xiaomi sĂ€ger att det skickades över 5 000 Mi Band 4 enheter per timme”

NÀstan varje enhet som Xiaomi lanserar fÄr enormt svar frÄn köpare. Den senaste pÄ listan Àr Xiaomi Mi Band 4. Den bÀrbara som lanserades i Kina tidigare denna mÄnad verkar ha imponerat fansen mycket eftersom över en miljon enheter har sÄlts pÄ bara Ätta dagar efter att den har varit tillgÀnglig. Xiaomi delade siffrorna via sitt officiella konto den Weibo. Det uppgav att det fanns över 5000 transporter per timme vid en tidpunkt, vilket Àr det högsta i företagets historia för alla bÀrbara.

Xiaomi Mi Band 4 försÀljning

Efterföljaren till förra Ärets Mi Band 3 kommer med en massa förbÀttringar. Mi Band 4 har en fÀrg 0.95-tums AMOLED-skÀrm, med en upplösning pÄ 120 x 240 och 2,5D reptÄligt glas. Bandet finns i tre versioner dÀr toppmodellen fÄr NFC och 77 fÀrgglada urtavlor för extra personalisering och Ätta distinkta fÀrgband.

Mi Band 4 design

Bortsett frÄn detta finns den nya sexaxliga accelerationsmÀtaren med hög precision för bÀttre sportspÄrning som nu kommer med simningstaktigenkÀnning. Precis som sin föregÄngare har Mi Band 4 ocksÄ 5 ATM-betyg för vattentÄlighet vilket innebÀr att du kan dyka i vatten djupt upp till 50 meter. PÄ batteriets framsida sÀgs att den bÀrbara produkten hÄller i upp till 15-20 dagar pÄ en enda laddning. En annan USP för det nya Band 4 Àr den inbyggda mikrofonen för röstkommandon och XiaoAI-assistent.

Mi Band 4 har prissatts i Kina frÄn RMB 169 (~ Rs 1700). Den bÀrbara produkten lanserades nyligen i Europa och förvÀntas debutera snart i Indien.

[Previous Story]Flappy Bird ansluter sig till Battle Royals-vurm med Flappy Royale

[Next Story]Samsung Galaxy Note10 + lÀckade livebilder avslöjar fyrkamera bak och design med hÄl