Mi TV 4A Pro 49-tums fÄr en prissÀnkning i Indien, nu tillgÀnglig till 29999 Rs

Mi TV 4A Pro 49-tums fÄr en prissÀnkning i Indien, nu tillgÀnglig till 29999 Rs

“Xiaomi Mi TV 4A Pro Ă€r en utmĂ€rkt och prisvĂ€rd 49-tums LED-smart Android-TV med full HD till det nya priset”

Xiaomi har klÀttrat till toppen av smart-TV-segmentet i Indien med sitt Mi TV-sortiment. Om du letar efter en prisvÀrd, vÀlbyggd LED-TV av hög kvalitet kan Xiaomi smart TV vara svaret. Xiaomi TV: n anvÀnder högkvalitativa paneler och Àr vÀl utformade. Nyligen gav företaget en prissÀnkning till 55-tums Mi TV 4 Pro-modellen i Indien. Nu har det gett Mi LED TV 4A Pro 49-tums (recension) en prissÀnkning i landet, vilket gör det billigare.

Mi TV 4A Pro 49-priset i Indien sönder

Mi TV 4A Pro 49-tums brukade sÀljas till ett pris av 32,999 Rs nÀr den först lanserades. Efter flera prissÀnkningar, inklusive den senaste, kan TV: n nu köpas för 29999 Rs. Det Àr en fantastisk prislapp för en LED-smart Android-TV med full HD och i linje med vad Vu erbjuder för sina nya 4K-TV-apparater. Den nya prissÀnkningen trÀder i kraft omedelbart i alla onlinebutiker som Amazon India, Mi.com, Mi Home Stores och Flipkart.

Kredit - Manu Kumar Jain (Twitter)Kredit – Manu Kumar Jain (Twitter)

Mi TV 4A Pro specifikationer

Mi TV 4A Pro 49-tums har en full-HD LED-panel med 60Hz uppdateringsfrekvens och 178-graders betraktningsvinkel. TV: ns design liknar andra Mi TV-modeller. Du fÄr smala ramar runt och en tunn profil. Den levereras med tvÄ 10W högtalare som ger gott om ljud till vardagsrummet. Du kan para ihop den med Mi Soundbar för att förbÀttra ljudet. TV: n drivs av en 64-bitars Amlogic-processor med fyrkÀrnor som Àr kopplad till 2 GB RAM och 8 GB internt minne.

För anslutning har TV: n tvÄ USB, 3 HMDI (1 med ARC-stöd), 1 Ethernet, 1 AV och 1 S / PDIF-utgÄng. Den har ocksÄ 2,4 GHz Wi-Fi och körs pÄ Android OS med Xiaomis PatchWall UI. PatchWall UI erbjuder över 700 000 timmars innehÄll frÄn olika partners. TV: n levereras naturligtvis ocksÄ med en fjÀrrkontroll.