Michael Hermus frÄn Homeland Security to Speak pÄ Innovate Celebrate

Att vara Chief Technology Officer för vilket företag som helst kan vara ganska stressande. Med alla tekniska framsteg och gadgetbaserade förbÀttringar i vÀrlden idag kan det vara en oÀndlig kamp mot hackare att vara ansvarig för tekniken. Och om du tyckte att det var svÄrt att göra det för en liten start, tÀnk dig hur det Àr att vara CTO för Chief Information Officer vid Department of Homeland Security.

Michael Hermus gör just det. I denna prestigefyllda roll integrerar Hermus presidentens nationella sÀkerhet, innovation och nya teknologiprioriteringar med DHS-uppdraget. Utöver det Àr han ansvarig för att följa framtida trender inom teknikens sÀkerhetsomrÄde, förbereda och skydda avdelningen frÄn eventuella sÀkerhetshot eller svagheter.

Baserat pÄ hans 20 Ärs erfarenhet var det att vara CTO vad Hermus föddes för att göra. Innan han arbetade med Institutionen för inrikes sÀkerhet arbetade Hermus som CTO för ett brett spektrum av företag. FrÄn House Party, Inc. och FirstCarbon Solutions till Enverity Corp. och MarketXT, Inc., byggde Hermus sin erfarenhet pÄ den privata sektorn innan han flyttade till regeringen.

Att vara CTO ger en bred kunskap i nÀringslivet. Oavsett om det Àr produktutveckling, design eller drift, har Hermus finslipat sina fÀrdigheter för att vara en effektiv ledare som CTO för byrÄn för Chief Information Officer vid Department of Homeland Security behöver vara.

Om du verkligen vill höra vad Michael Hermus har att sÀga pÄ Innovate Celebrate 2017 i San Francisco, se till att registrera dig nedan och bli glada över ditt livs entreprenörshÀndelse!

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).