Microsoft börjar experimentera med Skype-gruppsamtal för upp till 50 deltagare

Microsoft börjar experimentera med Skype-gruppsamtal för upp till 50 deltagare

“Skypes senaste version kommer att öka antalet deltagare frĂ„n 25 till 50 i ett gruppsamtal”

Microsoft har startat ett experiment för att stöta upp det maximala antalet deltagare i Skype-gruppsamtal frÄn 25 till 50. Dessutom kommer den senaste versionen av Skype att hÄlla samtalsringningsfunktionen helt valfri och med den hÀr uppdateringen. AnvÀndare kommer ocksÄ att kunna se att ljud- och videoknapparna nu Àr aktiverade för dessa större grupper.

Den nya Skype-versionen, 8.41.76.55, finns pÄ alla plattformar inklusive Android, iOS och Windows. Karah, en av Microsoft-medarbetarna, har meddelat dessa förÀndringar i Microsoft Community-bloggen den 13 mars och hon har ocksÄ bett anvÀndare att testa funktionen och skicka feedback.
skypevideocalls2Som nĂ€mnts ovan kommer den nya versionen att hĂ„lla ringsignalalternativet helt frivilligt, och istĂ€llet kommer anvĂ€ndarna att fĂ„ ett meddelande om det inkommande samtalet. Karah förklarar pĂ„ bloggen att ”NĂ€r du startar ett samtal i grupper skickar det ett meddelande istĂ€llet för att ringa alla medlemmar för att inte avbryta dem som inte kan gĂ„ med.”FrĂ„n och med nu har funktionen gjorts tillgĂ€nglig för betatestare av Insider Preview och förvĂ€ntas lanseras för alla snart. Den senaste uppdateringen av Skype tillĂ„ter ocksĂ„ anvĂ€ndare att slĂ„ pĂ„ / stĂ€nga av webbkamerorna och stĂ€nga av deras mikrofoner eftersom ljud- och videoknapparna kommer att aktiveras för gruppsamtal.

Tidigare denna mÄnad lanserade Microsoft en ny Skype-version som gav HD-videosamtal, samtalsinspelning, meddelandepanelen, Chat Media Gallery och Hitta inom konversationsalternativ. Men dessa funktioner Àr bara tillgÀngliga för webblÀsare som Google Chrome och Microsoft Edge.