Microsoft Build 2019-utvecklarkonferensdatum meddelade kommer att starta en dag innan Google I / O

Microsoft Build 2019: Edge-webblÀsaren fÄr nytt IE-lÀge, Cortana för att bli mer konversativ

“Microsoft kommer sannolikt att göra viktiga meddelanden kring sin Windows-plattform, Azure-molntjĂ€nster och AI-tjĂ€nster som Cortana vid evenemanget”

Medan de nÀrmaste veckorna i februari kommer att vara en högoktantid för smartphonentusiaster, kommer början av maj att ge stora konferenser för utvecklare, med bÄde Google och Microsoft vÀrdhÀndelser under samma mÄnad. Microsoft har just meddelat att dess Ärliga Build-utvecklarkonferens kommer att Àga rum i Seattle frÄn 6 maj till 8 maj. Det Àr ett litet skifte frÄn de tidigare lÀckta datumen den 7 maj till 9 maj. Men mjukvarujÀtten backade förmodligen frÄn föregÄende datum för att undvika en kollision med Google I / O som startar pÄ samma datum.

Microsoft Build 2019-datum

Det kommer att finnas en hel del ny officiell information frÄn bÄda tekniska giganterna under tre dagar. Build Àr Microsofts största evenemang för Äret för dess ekosystemutvecklare. Vanligtvis avslöjar Microsoft stora uppdateringar av sina programvaruplattformar vid evenemanget. I Är ser vi troligen meddelanden om Windows, Azure-molnplattformen, AI-produkter som Cortana och förmodligen nya verktyg för utvecklare med avseende pÄ Office. De som vill registrera sig för evenemanget kan göra det frÄn och med 27 februari pÄ Microsofts officiella webbplats hÀr.

NÀr det gÀller hÄrdvara kan det finnas viktiga meddelanden om Xbox HoloLens och andra saker. Men vi kan ocksÄ se nÀsta generation av Holo Lens om nÄgra veckor pÄ MWC 2019 dÀr Microsoft kommer att vara nÀrvarande i Är. Googles I / O-konferens roterar mestadels runt sitt mobila operativsystem, Àven om det kommer att finnas uppdateringar för sina andra plattformar som Chrome OS och AI-kategorimeddelanden om assistent. Den största höjdpunkten kommer att vara Android Q som sviner en hel del strÄlkastare, vilket förmodligen Àr anledningen till att Microsoft undviker en kollision med datum med Google.