Microsoft inleder testning av Windows 2020-uppdatering i förvÀg

Microsoft varnar anvÀndare för spridning av skadlig programvara via Excel-bilagor

“SĂ„dana tidiga tester tyder pĂ„ att det kan komma stora förĂ€ndringar som kommer 2020 pĂ„ Windows.”

Medan Microsft för nĂ€rvarande befinner sig i avancerade steg med att slĂ€ppa en uppdatering frĂ„n april (kodnamnet 19H1) till Windows-anvĂ€ndare, har mjukvarugiganten gett sina betatestare ett försprĂ„ng för en uppdatering 2020 Företaget slĂ€ppte en ny 18836-byggnad, den första i utvecklingsgrenen med kodnamnet 20H1. Även om det inte Ă€r normalt att företaget testar uppdateringar sĂ„ tidigt, kan det vara en ledtrĂ„d att stora förĂ€ndringar kommer i 2020-versionen av Windows.

Det finns inte mycket officiell information om den hĂ€r nya betaversionen men Microsofts Windows Insider Chief sĂ€ger att Dona Sarkar sĂ€ger att uppdateringen har “vissa saker” som krĂ€ver ytterligare ledtid. Beta-versionen har slĂ€ppts för testare som Ă€r i beta-programmet “Skip Ahead” för att testa oavslutade versioner av Windows.

Microsoft-Windows-10.jpg

Under en nÀra framtid kommer Microsoft snart att slÀppa 19H1-uppdateringen som har nÄgra nya funktioner rapporterats tidigare för Windows. Dessa nya funktioner inkluderar inbyggda Office-appar, ett nytt ljustema, stöd för Kaomoji och nÄgra andra Àndringar. Det rapporterades ocksÄ i januari att företaget planerar att stÀnga Cortana frÄn sökfÀltet i Windows 10. Denna förÀndring kommer ocksÄ att ses i apriluppdateringen. Kaomoji-symbolen har testats i en betaversion av Windows 10 (18305), och nÀr den kommer att vara tillgÀnglig för anvÀndare kommer den att ge snabb Ätkomst till dessa symboler och ytterligare sÄdana som em dash och andra. Det kommer ocksÄ att finnas en förenklad startlayout och alla dessa nya funktioner ska ses pÄ offentliga enheter i april.

[Previous Story]Twitter VD flyter tanken pÄ en ny klargöringsfunktion

[Next Story]Samsung Galaxy S10 + 12 GB RAM och 1 TB lagringsvariant visas pÄ Geekbench och AnTuTu