Microsoft lÀgger till en ny funktion i Windows som lÄter datorer spegla Android-telefoner

Microsoft Your Phone Companion - featured

“Den nya funktionen kommer att aktiveras via appen” Your Phone Companion “i Play Store och gör att Android-telefoner kan speglas pĂ„ PC-skĂ€rmar.”

Microsoft Àr redo att lansera en ny funktion som gör att du kan spegla din Android-smartphone till PC-skÀrmar, vilket ökar din produktivitet genom att presentera en skÀrm för alla anvÀndningsformer. Hittills tillhandahölls PC-kompatibilitet via en app med namnet Din telefon följeslagare, som finns i Google Play Butik och kan laddas ner pÄ kompatibla Android-enheter. Nu kallas en ny funktion TelefonskÀrm gör det möjligt för anvÀndare att spegla sina enheter pÄ en dators skÀrm.

De Din telefon följeslagare appen var tidigare kompatibel med Microsofts Din telefon tjÀnst pÄ Windows 10, som gav datorer tillgÄng till dokument, foton, meddelanden och andra filer pÄ en Android-smartphone. Detta gav en begrÀnsad implementering av skÀrmspegling till kompatibla enheter, och TelefonskÀrm förbÀttras pÄ samma. För att göra det anvÀnder den Wi-Fi och Bluetooth LE (lÄg energi) för att para ihop din dator med en Android-smartphone och spegla den sedan till din dator.

Microsoft Your Phone Companion - presenterad

TelefonskĂ€rm har redan rullats ut i stabila byggnader och kommer att vara tillgĂ€ngliga för anvĂ€ndare som kör Windows 10 Build 1803 och senare pĂ„ datorer som stöder Bluetooth LE-lĂ€ge. För att sĂ€kerstĂ€lla att detta lĂ€ge stöds av din dator, öppna dess Bluetooth-instĂ€llningar, fĂ„ tillgĂ„ng till egenskaperna för Bluetooth-adaptern eller radiodrivrutinen, klicka pĂ„ “detaljer” -fliken och kontrollera om “Bluetooth-radio stöder lĂ„g energi perifer roll”.

FrÄn och med nu Àr de enda Android-enheterna som stöder TelefonskÀrm Àr Samsung Galaxy S8, S8 +, S9 och S9 +, vilket gör funktionen ganska begrÀnsad i sitt anvÀndningsomrÄde. Microsoft har dock sagt att listan sÀkert kommer att öka framöver, och ett bredare utbud av Android-enheter kommer att vara kompatibla med den. NÀr listan har utvidgats till att omfatta mer populÀra enheter kan skÀrmspegling av Android-telefoner med Windows-datorer visa sig vara en mycket populÀr funktion, eftersom de tvÄ Àr de mest anvÀnda operativsystemen i vÀrlden.