Microsoft slutar stöd för Skype

Avatar for Jazib Zaman

Microsoft för att avsluta stöd för Skype Àr nu redo att slÀppa marknaden.

Microsoft Ă€r redo att underlĂ€tta Skype-anvĂ€ndare med sin nya uppdaterade version som heter “Skype.8.0” den kommande novembermĂ„naden. Dessutom syftar de till att lansera modifierad “Skype 8” med förbĂ€ttrade funktioner byggda baserat pĂ„ anvĂ€ndarens feedback.
Förra torsdagen meddelade Microsoft i ett blogginlÀgg:
“Stöd för ‘Skype‘version 7’ ​​och nedan slutar den 1 november 2018 pĂ„ stationĂ€ra enheter och 15 november 2018 pĂ„ mobila enheter och surfplattor. “
AnvÀndarna kan njuta av uppdateringar frÄn den hÀr nya versionen medan de behÄller den Àldre under en viss period.
Microsoft tillade vidare:
”Vi fortsĂ€tter att arbeta med dina mest efterfrĂ„gade funktioner. Nyligen lanserade vi samtalsinspelning och har börjat rulla ut möjligheten att söka i en konversation. Du kommer snart att kunna lĂ€gga till telefonnummer till befintliga kontakter, ha mer kontroll över din tillgĂ€nglighetsstatus och mer, ”
I september arbetade Microsoft med Skypes senaste UI-funktion för att göra den mer interaktiv för anvÀndarna. Dessutom förvÀntades stöd för den klassiska versionen sluta tidigare denna mÄnad men Microsoft försenade cutoff i slutet av augusti pÄ grund av passiv feedback frÄn Skype-anvÀndare.
Kommande Skype 8 bygger pÄ de senaste tekniska funktionerna som garanterar en utmÀrkt anvÀndarupplevelse.
Det gör att anvÀndaren kan njuta av:

Icke-förvrÀngd HD-videosamtal med skÀrmdelning av hög kvalitet. Samtalsinspelning och ögonblicksbilder under ett samtal. Snabb laddning. Dra och slÀpp fildelning. Enkelt underhÄll av personliga kontaktuppgifter. Mycket interaktivt anvÀndargrÀnssnitt. SnabbÄtkomst för att anpassa instÀllningarna. Aviseringsvarning. Gruppchattar och inbjudningar. Anpassningsbara teman. Responsiv design.

De flesta av de funktioner som nĂ€mnts ovan har redan distribuerats i de tidigare Skype-versionerna men i version 8 ska alla funktioner ha rikare funktioner Ă€n nĂ„gonsin. I Skype version 8 kommer anvĂ€ndarna att hitta mer flexibilitet och anpassningsalternativ. Naturligtvis bestĂ€ms produktens framgĂ„ng av dess grad av anpassning; Microsoft följer denna trend frĂ„n flera Ă„r. Microsoft förbinder sig att fĂ„nga de anvĂ€ndare som inte Ă€r registrerade pĂ„ nĂ„gon version av Skype, via denna modifierade “Skype 8” -version.
Microsofts kontinuerliga meddelanden om anvÀndarsupport klargör att företaget erkÀnner sina kunder vÀl och kommer att ta hand om deras tidskrav.
HÄll koll pÄ mer! LÄt oss veta dina bekymmer om Skype i kommentarfÀltet nedan.