Microsoft Surface Hub 2S samarbetsdator med 50-tums skärm tillkännagavs

Microsoft Surface Hub 2s

“Microsoft Surface Hub 2S samarbetsdator levereras med en 50-tums 3: 2 4K-sk√§rm, som drivs av 8: e generationens Intel Core i5-processor och har en modul√§r design”

Microsoft har officiellt meddelat Surface Hub 2S samarbete allt-i-ett-dator för arbetsmiljöer. Den levereras med en relativt mindre 50-tums 3: 2-skärm som är 60 procent smalare och 40 procent lättare än den ursprungliga Microsoft Surface Hub. Hub 2S drivs av 8: e generationens Intel Core i5-processor och levereras med inbyggda Microsoft Teams och Skype for Business-integration.

Microsoft Surface Hub 2s

Microsoft Surface Hub 2S har en 50-tums 4K multi-touch 60Hz PixelSense-skärm med en upplösning på 3 840 x 2160 pixlar och en antireflexbeläggning. Den erbjuder tunna kanter och smala ramar och kan paras ihop med Steelcase Roam Mobile Stand och APC Charge Mobile Battery för att förvandla Surface Hub 2S till en samarbetsupplevelse för konferensrum. Den levereras med inbyggda Microsoft Teams och Skype for Business-integration. Det finns också en 4K-kamera, framåtvända trevägs stereohögtalare och en rad åtta fjärrfältsmikrofoner för videokonferenser. Enheten drivs av 8: e generationens Intel Core i5-processor med 8 GB RAM och 128 GB SSD-lagring.

Anslutningsalternativen inkluderar Wi-Fi 802.11ac och Bluetooth 4.1. Det finns en fingeravtryckssensor, Gigabit Ethernet och portar ombord inkluderar USB Type-C, Type-A-portar, en HDMI-videoingång och DisplayPort. Surface Hub 2S har en modulär design, vilket innebär att hårdvarukomponenterna kan uppgraderas. Det körs på Windows 10 Team där flera användare kan logga in, det kan också användas som whiteboard eftersom det packar pennstöd. Microsoft Surface Hub 2S kostar 8 999 USD (cirka 6,3 lakh Rs) och kommer att börja levereras i USA från och med juni.

Microsoft Surface Hub 2S-1

Separat har Microsoft också meddelat att de kommer att erbjuda Surface Hub 2-skärmen med penna- och beröringsaktiverad interaktiv skärm. Det finns ett nytt konfigurationsalternativ för Surface Hub 2S-kunder att köra Windows 10 Pro eller Enterprise på sin enhet för specialappsscenarier senare i år. Detta låter användare köra Win32-appar på Hub 2S-enheter. Microsoft sa också att det skulle börja testa Surface Hub 2S 85-tums modell med utvalda kunder i början av 2020.