Microsoft Windows 10-uppdateringen rullar officiellt ut!

Avatar for Areen Zahra

Microsoft Windows 10-uppdatering har precis slÀppts och vi Àr helt kÀr i de nya funktionerna den har att erbjuda. Vill veta mer? Ta en titt!
LÀs ocksÄ: DjupgÄende analys av Windows 10.
2 oktober 2018: Microsofts ythÀndelse markerar lanseringen av den andra stora uppdateringen av Windows 10 oktober 2018. Windows-uppdateringen har tagit saker till en helt ny nivÄ. Som anges i Microsofts blogg:

”Som med tidigare lanseringar av Windows 10-funktioner Ă€r vĂ„rt mĂ„l att leverera uppdateringen frĂ„n oktober 2018 i en stegvis och kontrollerad utrullning för att ge en fantastisk uppdateringsupplevelse för alla. Vi börjar den globala utrullningen via Windows Update under de kommande veckorna. Som med tidigare lanseringar anvĂ€nder vi feedback och telemetri i realtid för att uppdatera din enhet nĂ€r data visar att din enhet Ă€r redo och kommer att fĂ„ en fantastisk upplevelse. Du behöver inte göra nĂ„gonting för att fĂ„ uppdateringen; det rullar ut automatiskt till dig via Windows Update. ”

Hur fÄr jag den hÀr uppdateringen?

Microsoft bekrÀftar vidare att ett meddelande skulle genereras nÀr uppdateringen laddas ner till din enhet och Àr redo att installeras precis som tidigare uppdateringar. Vi mÀrkte detsamma med den första Microsoft Windows 10-uppdateringen som gjorde sin vÀg i april 2018. Microsoft hÀvdar att man anvÀnder maskininlÀrningsmetoder för att vÀlja enheter som kan ha en smidig uppdateringsupplevelse. Ryktet sÀger att Microsoft beslutar sig vidare för att förbÀttra den hÀr funktionen och stÀlla in en smidig uppdateringsupplevelse för sina anvÀndare.
MÀnniskor som har vÀntat pÄ Microsoft Windows 10 Update kan ocksÄ fÄ tag pÄ det manuellt. Detta kan göras genom att helt enkelt söka efter uppdateringar pÄ din enhet. Leta efter uppdateringar i aktivitetsfÀltet och starta installationsprocessen. Microsoft hjÀlper sina anvÀndare att inte göra detta manuellt förrÀn du har ett system som Àr kompatibelt med den nya uppdateringen. För att förhindra sÄdana anvÀndare frÄn en obehaglig uppgraderingsupplevelse har Microsoft beslutat att uppgradera sin maskininlÀrning för att blockera uppdateringar mot inkompatibla enheter.

Vad uppdateringen erbjuder

Den hÀr uppdateringen frÄn Microsoft fokuserar frÀmst pÄ kompatibiliteten mellan mobila enheter och Windows. SÄ det finns goda nyheter för alla Android- och iOS-anvÀndare.

Microsoft Àr redo att slÀppa din telefonapp som Àr utformad för att ge bÀttre stöd för Android och iOS pÄ Windows 10.

Microsoft-anvÀndare pÄ Android skulle kunna fÄ tillgÄng till tidslinjefunktionen, vilket gör att alla Android-enheter kan synkroniseras bÀttre med Windows. För iPhone-anvÀndare kanske du inte kan njuta av alla dessa funktioner pÄ grund av den begrÀnsade aktivitetsÄtkomst som dina enheter erbjuder.
Microsoft har lanserat nÄgra riktigt spÀnnande funktioner för Office 365-anvÀndare ocksÄ.

Microsoft har anvÀnt AI för att göra PowerPoint och Microsoft Word mycket mer spÀnnande och roligt att anvÀnda.

Microsoft stöder nu handskrivna kulor, flödesscheman, diagram och smarta konstikoner. Microsoft office anvÀnder artificiell intelligens för att förstÄ konceptet bakom dina handskrivna kulor, diagram och flödesscheman och skulle automatiskt konvertera dem till nÄgot som formellt presenteras.
Inte bara detta, nu kan du fÄ dina 3D-modeller och penngester stödda pÄ PowerPoint och Word. Medan Microsoft Edge-anvÀndare kan njuta av mÄnga förmÄner som uppgraderat grammatikverktyg, en linjefunktion som hjÀlper dig att hÄlla reda pÄ rader du lÀser och en offline-ordbok.
Microsoft har ocksÄ introducerat det fantastiska Cloud Clipboard som tillÄter anvÀndare att kopiera saker över maskiner. Du kan nu behÄlla en fullstÀndig sÀkerhetskopia av allt ditt innehÄll i molnet!
Tja, förutom alla dessa underbara funktioner som Windows 10 Upgrade erbjuder, har Microsoft fortfarande nÄgot mer i butik för oss. Bara för att leda till att Microsoft snart kommer att lansera en enorm tidslinjekompatibilitet med flera webblÀsare.
HÄll dig uppdaterad om du vill veta mer om den hÀr fantastiska funktionen. Vi lovar att hÄlla dig uppdaterad!