Microsoft Xbox One X Metro Saga-paket kan förbestÀllas med rabatt

Microsoft Xbox One X Metro Saga-paket kan förbestÀllas med rabatt

“Fans av Metro-spelen kommer sĂ€kert gĂ€rna köpa Xbox One X Metro Saga-paketet”

Tidigare denna mÄnad meddelade Microsoft det helt nya Xbox One X Metro Saga-paketet för att fira lanseringen av Metro Exodus. Det nya spelet lanseras senare denna mÄnad och det hÀr Àr ett bra paket om du Àr en Metro-fan. Nu kan Xbox One X Metro Saga-paketet förbestÀllas online med 50 $ rabatt. Tidigare var paketet tillgÀngligt för förbestÀllning till $ 499, men kan nu fÄs för $ 449. Erbjudandet Àr tillgÀngligt bland andra online-ÄterförsÀljare.

Xbox One X Metro Sage-paketet levereras med Xbox One X 1TB-konsol, 1 trÄdlös handkontroll, en mÄnads provversion av Xbox Game Pass och Xbox Live Gold. Den viktigaste aspekten av detta paket Àr dock inkluderingen av alla Metro-spel. Du kommer att kunna ladda ner Metro 2033 Redux, Metro Last Light Redux och den kommande Metro Exodus gratis. Paketet börjar sÀndas den 16 februari, en dag efter lanseringen av spelet.

xbox en x tunnelbunt

Metro Exodus Àr den senaste delen i Metro-serien och slÀpps den 15 februari. Spelet fortsÀtter den postapokalyptiska resan som huvudpersonen startade i Metro 2033. Din karaktÀr kommer att ta emot fiender, smyga och överleva i en öppen vÀrld som Àr baserad i Moskva, Ryssland. Du kan skapa vapen och förnödenheter i det nya spelet. Den inkluderar dag-till-natt-övergÄngar, som Àr beroende av hÄrdvaran i Xbox One X. Den stöder ocksÄ 4K och HDR tack vare 4A-motorn som anvÀnds för att bygga spelet.

Metro Exodus Àr en riktig förstapersonsskjutare och inkluderar inte ett flerspelarlÀge. Du kommer att Àlska att spela spelet pÄ Xbox One X-konsolen. Tidigare delar av spelet har fÄtt positiva recensioner frÄn kritiker. Det nya spelet kommer att bli lika bra. Vi Àr inte sÀkra pÄ om detta nya paket kommer att sÀljas i Indien, men vi hoppas verkligen att det hÀnder. Microsoft hade avbrutit lanseringen av Metro Exodus i Indien, sÄ det finns chanser att paketet skulle lanseras istÀllet.