Millennials, Tesla Cities och YouTube TV

Millennials, Tesla Cities och YouTube TV

Tech.Co publicerar mÄnga berÀttelser under hela veckan. Och om du inte har tid att lÀsa en berÀttelse per timme kommer du att ha problem med att hÄlla koll pÄ oss. Lyckligtvis sammanstÀller vi varje vecka en samling av vÄra topphistorier sÄ att du kan hÄlla dig uppdaterad om vad som hÀnder i start-, entreprenörs- och innovationsvÀrlden. Och om du inte tror att dessa topphistorier kommer att vÀcka ditt intresse, tÀnk igen! Vi har allt frÄn Millennial smartphone-beroende och Tesla-stÀder till stora finansieringsrundor och lanseringen av YouTube TV.

Kom ihĂ„g! Ansök nu till Tech.Cos Årets start tĂ€vling, vilket ger dig en chans att gĂ„ med oss ​​pĂ„ Förnya! och fira 2017! Registrera dig nu och gör dig redo för en fantastisk 3-dagars resa.

HÀr Àr veckans Tech.Co topphistorier:

  Millennials telefonberoende öppnar dem för falska appsÀkerhetsrisker
  Hur kan en Tesla City se ut?
  Nyheter inom mjukvaruutvecklingsindustrin 2017
  Hur en 27-Ärig testare frÄn Estland hanterar en industri pÄ 3,5 biljoner dollar
  4 innovationer frÄn Jeff Bezos
  Ankur Jain och Alex Fiance frÄn Kairos Society on Moonshots for Social Good
  PhenixP2P stÀnger $ 3,5 miljoner serie A-finansiering för att förbÀttra video
  YouTube TV Àr hÀr, men bara i 5 stÀder
  Codeverse, ett hackbart klassrum som lÀr barnen att koda
  Detta Àr din hjÀrna nÀr det gÀller sömnbrist

Behöver du mer Tech.Co? Registrera dig för Tech.Co-nyhetsbrevet idag och fÄ veckopaketet direkt till din inkorg. Intresserad av att komma till ett Tech.Co-evenemang? Kolla in vÄr Tech.Co-kalender hÀr.

LÀs mer om Tech.Cos topphistorier hÀr

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Conor Ă€r Senior Writer för Tech.co. Under de senaste fyra Ă„ren har han skrivit om allt frĂ„n Kickstarter-kampanjer och nystartade startups till tech-titaner och innovativ teknik. Hans omfattande bakgrund inom stand-up-komedi gjorde honom till den perfekta personen att vara vĂ€rd för tekniskt centrerade evenemang som Startup Night at SXSW och Timmy Awards för Tech in Motion. Du kan skicka e-post till Conor pĂ„ [email protected]