Ming-Chi Kuo sÀger att iPhone 12 inte kommer att inkludera EarPods i lÄdan

Ming-Chi Kuo sÀger att iPhone 12 inte kommer att inkludera EarPods i lÄdan
Ryktfabrik: Gör dig redo för stormen av galna Apple-kunder. Det verkar som om de snart kommer att vara korta en artikel frÄn lÄdan pÄ deras helt nya iPhone 12. Det verkar som att örontelefoner kommer att sÀljas separat nu om rykten Àr sanna.

Det verkar som om Apple fortsÀtter arbetet med att minimera iPhone-komponenter. Noterad Apple-analytiker Ming-Chi Kuo rapporterar att företaget kan sluta inkludera EarPods med iPhone-inköp frÄn och med iPhone 12. Detta skulle markera första gÄngen konsumenterna skulle tvingas köpa hörlurar separat.

Sedan starten har Apple inkluderat öronproppar med iPhones. Även nĂ€r det förbĂ€ttrade sin hörlursteknologi med EarPods 2012, försĂ„g företaget fortfarande med nya iPhones. NĂ€r Apple nixade 3,5 mm-hörlursuttaget 2017 var mĂ„nga arg pĂ„ förĂ€ndringen Ă€ven om Apple fortfarande inkluderade Lightning-kompatibla EarPods och en 3,5 mm-till-Lightning-dongel fram till iPhone XS.

9-till-5Mac rapporterar att Kou sa att Apple kan försöka öka försÀljningen för AirPods genom att köra specialkampanjer och möjliga rabatterade buntar, men hade inga detaljer om erbjudanden. Det finns ocksÄ en möjlighet att andra generationens AirPods kommer att se ett prisfall med iPhone 12-utgÄvan för att stimulera köpare att plocka upp ett par trÄdlösa knoppar.

Att göra sig av med hörlurar utan förpackning borde förmodligen inte komma som en överraskning. I december förra Ă„ret noterade Kou att Apple skulle eliminera Lightning-porten pĂ„ “de allra bĂ€sta” iPhonerna med början 2021. Att eliminera de medföljande EarPods kan vara Apples sĂ€tt att avvĂ€nja kunderna frĂ„n en teknik som den vill avveckla nĂ€r den övergĂ„r till en helt trĂ„dlös telefon.

Oavsett dess motiv kommer vissa fortfarande att vara mycket missnöjda med flytten, precis som nÀr 3,5 mm-uttaget försvann. Men stormen slog sig sÄ smÄningom, och förutom skriket fick Apple smÄ konsekvenser av dess borttagning av hamnen. Men Àrligt talat har de flesta iPhone-Àgare förmodligen flera uppsÀttningar Apple-hörlurar som ligger kvar kvar frÄn sina Ärliga eller halvÄriga uppgraderingar.

Bildkredit: Ekaterina_Minaeva