MIUI 10 Global Beta v9.2.14 kommer att lanseras i morgon, ger mörkt lÀge för vissa appar

MIUI 10 Global Beta v9.2.14 kommer att lanseras i morgon, ger mörkt lÀge för vissa appar

“Ett system-mörkt lĂ€ge Ă€r Ă€nnu inte implementerat i lager Android ocksĂ„”

Xiaomi Àr instÀlld pÄ att lansera v9.2.14 den 15 februari för MIUI 10. Denna nya version kommer att vara en global betaversion och vissa anvÀndare har avslöjat att den implementerar ett mörkt lÀge för vissa systemappar inom MIUI. Med Google att bli seriös om ett systemomfattande mörkt lÀge pÄ Android Q, Àr det dags att egna skinn frÄn Android ocksÄ börja fÄ dem i Är.

MIUI 10Upphovsman: FoneArena

Uppdateringen kommer med ett antal Àndringar, inklusive förbÀttringar av kameran, sade en MIUI-administratör i forumet. Uppdateringen kommer ocksÄ att ge Xiaomis Mi Cloud online-lagringstjÀnst ett nytt renare utseende. Det kommer att finnas en fullstÀndig lista över Àndringar nÀr den fullstÀndiga uppdateringen börjar rulla ut.

Pratar om det mörka lÀget, som först upptÀcktes av FoneArena, den senaste globala beta tar funktionen till ett antal lagerappar som Telefon, Kontakter, Meddelanden, Galleri, Kalkylator, Anteckningar, SkÀrminspelare och Uppdaterare. Faktum Àr att Àven meddelandemenyn, volymreglagen och menyn Nyheter fÄr samma behandling.

Vissa menyer pĂ„ instĂ€llningspanelen som App Lock, Behörigheter, DataanvĂ€ndning har ocksĂ„ mörkt lĂ€ge. Även om detta Ă€r en betauppdatering verkar det som om Xiaomi ger mörkt lĂ€ge en seriös tanke och vi kan Ă€ntligen se det i en framtida stabil version av MIUI 10.

Om anvĂ€ndare pĂ„ det globala betaprogrammet inte har fĂ„tt uppdateringen, kommer de att fĂ„ det eftersom hela lanseringen faktiskt börjar imorgon den 15 februari. Även dĂ„ fĂ„r vissa Xiaomi-telefoner som Mi 4, Mi 5 och Redmi Note 3 inte uppdateringen eftersom de inte lĂ€ngre stöds för MIUI 10-utveckling. Under tiden har Xiaomi ocksĂ„ börjat arbeta med MIUI 11 och vi kan se en fullfjĂ€drad mörkfunktion i Xiaomi MIUI-grĂ€nssnittet; dock Ă€r detta helt enkelt en sannolikhet frĂ„n och med nu.