MIUI 10 Global betaversion slÀppt med Game Booster och Persistent lock screen-funktioner

MIUI 10 baserat pÄ Android Q under testning, sÀger Xiaomi

“Den nya MIUI 10-uppdateringen Ă€r redo att slĂ€ppas med nyligen tillagda spelboosterfunktion och bestĂ€ndig lĂ„sskĂ€rm som hjĂ€lper mer i spelsessionen.”

Enligt en administratör av det officiella MIUI-forumet kommer den kommande MIUI 10 Global Beta 9.2.28 sannolikt att komma med en uppdaterad version av Game Booster och en ny bestĂ€ndig lĂ„sskĂ€rmsfunktion till Xiaomi-enheter. Även om förĂ€ndringsloggen inte Ă€r sĂ„ tydlig delades en delvy av den, som skulle innehĂ„lla mĂ„nga nya tillagda funktioner i programvaran nĂ€r den uppdaterades.

Den uppdaterade versionen av Game Turbo kallas Game Booster, som kommer med mÄnga nya funktioner, inklusive ögonskyddslÀge, gestskÀrm, automatiskt ljusstöd nÀr du spelar spel. Det har ocksÄ en optimeringsfunktion för spelverktygslÄdan. Det Àr vÀrt att nÀmna att de senaste funktionerna i den uppdaterade versionen kommer att vara ett perfekt sÀtt att hÄlla koll pÄ instÀllningarna utan att avsluta spelet.

XIaomi Mi 9XIaomi Mi 9

Global beta ROM 9.2.28 innehÄller ocksÄ funktionen Persistent lock screen, som kan kallas som en del av ansiktslÄsningsfunktionen. Det kommer att blockera anvÀndare frÄn att visa innehÄllet pÄ upplÄsningsskÀrmen. AnvÀndare som har aktiverat upplÄsning med ansiktsfunktion mÄste lÄsa upp smarttelefonen med en knapp och hÄlla pÄ ett sÄdant sÀtt för att undvika att ansiktet Àr inramat för visningsmeddelanden. Men med hjÀlp av den nyligen tillagda Persistent-funktionen kan anvÀndare antingen omedelbart lÄsa upp enheten eller stanna kvar pÄ upplÄsningsskÀrmen för att se aviseringar. De kan enkelt komma in pÄ startskÀrmen med ett svep uppÄt.

Inför MWC 2019 lanserades Xiaomi Mi 9 med den senaste Android-versionen och processorn inklusive mĂ„nga nya MIUI-funktioner som Sunlight Mode 2.0, Dynamic wallpaper, Reading Mode 2.0 och Game Turbo. Med Game Turbo kan anvĂ€ndare intelligent förutsĂ€ga spelscener och agera dĂ€refter, vilket förbĂ€ttrar spelupplevelsen. Som pĂ„stĂ„s av varumĂ€rket kommer den introducerade funktionen “Game Booster” ocksĂ„ att optimera enheten och nĂ€r den vĂ€l har rullat ut imorgon kommer mer information om förĂ€ndringsloggen att visas.