Mobilappar eller mobilannonsering: Vilken vÀg att gÄ?

Mobilappar eller mobilannonsering: Vilken vÀg att gÄ?

Det Àr en era av bekvÀm teknik, och mobilappar spelar en viktig roll för att ansluta mÀnniskor. Varje företag som vill lyckas mÄste förstÄ hur digitala trender fungerar och vara kopplad till var deras publik Àr.

Men nĂ€r det gĂ€ller att marknadsföra ditt företag för mobil kan det bli svĂ„rt. Investerar du mer i mobilapplikationer eller i mobil marknadsföring och reklam? Även om bĂ„da Ă€r viktiga för att ditt företag ska lyckas digitalt, finns det viktiga skillnader att notera innan du hoppar in i nĂ„gon av dem.

SÄ, lÄt oss gÄ in pÄ detta djupare och förstÄ om bÄda vÀgarna.

Mobilannonsering

Mobilappar

1 Mobilannonsering Àr en av de snabbast vÀxande branscherna, och det Àr dÄligt att lÀmna möjligheten med mobilannonsering. En vÀldesignad plan för mobilannonsering kan förbÀttra köpinköpet och möjligheten för nya kunder. Mobilappsutveckling hjÀlper till att generera fler kunder genom tjÀnster som tillhandahÄlls av easy app.
2 Mobilannonser Àr mindre i storlek som passar till smarttelefonskÀrmar och anvÀnder mer visuell grafik Àn ord. Interaktion Àr ocksÄ lÀttare i mobilappar. Kunderna kan komma Ät en mÀngd olika information, frÄn sociala medier till produktinformation, nÀr de Àr pÄ sprÄng.
3 Liksom andra former av reklam kommer mobilannonsering att anpassas till sin anpassningskurva nÀr trenderna förÀndras. Din mobilapp mÄste anpassas till din affÀrsstrategi mycket nÀra. För att lyckas mÄste det vara enkelt att navigera, kompatibelt över flera mobila plattformar och ansluta kunder med framgÄng.

SÄ vad Àr domen?

Endera strategin kan föra ditt företag nÀrmare framgÄngen mobilt, men i slutÀndan Àr det upp till dig att fatta det beslutet. Oavsett vilket sÀtt du vÀljer, kom ihÄg, mobil Àr en enhet som kan hjÀlpa dig att fÄ saker att fungera snabbare sÄ att du inte kan gÄ fel vad du Àn vÀljer.

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Jayanti Katariya Àr grundare och VD för Moon Technolabs Pvt Ltd., ett ledande utvecklingsföretag för mobilappar som utvecklar appar baserat pÄ din idé och konverterar till verklighet genom att tillhandahÄlla apputveckling i iOS och Android, Windows-plattformar.