Möjlig ZTE Axon 10 Pro upptÀckt pÄ Geekbench med Snapdragon 855 SoC

Möjlig ZTE Axon 10 Pro upptÀckt pÄ Geekbench med Snapdragon 855 SoC

“Detta Ă€r den första upptĂ€ckten av det kommande ZTE-flaggskeppet pĂ„ Geekbench.”

ZTE Axon 9 Pro Ă€r inte exakt sex mĂ„nader gammal, men det verkar att ZTE har brĂ„ttom att tillkĂ€nnage eftertrĂ€daren till det nuvarande flaggskeppet, eftersom en riktmĂ€rkeslista över vad som kan vara ZTE Axon 10 Pro har dykt upp över hela vĂ€rlden Webben idag. Listan dök upp pĂ„ benchmarkingplattformen Geekbench idag med modellnumret “ZTE ZTE A2020 Pro”.

zte axon 10 pro

ZTE Axon 9 Pro kom med modellnumret – ZTE A2019G Pro – vilket skulle fĂ„ nĂ„gon att anta att den nya A2020-modellen Ă€r dess eftertrĂ€dare med tanke pĂ„ samma nummerserie. NĂ€r det gĂ€ller listan visar det inte förvĂ„nande att ZTE Axon 10 Pro gungar en Snapdragon 855 SoC eftersom det Ă€r ett flaggskepp och ZTE Axon 9 Pro rockar ett Snapdragon 845-chip. Dessutom har telefonen Android Pie och Ă€r utrustad med 6 GB RAM. Om du Ă€r intresserad av poĂ€ng Ă€r 3824 poĂ€ng för enkelkĂ€rntestet och 10762 för testet med flera kĂ€rnor, vilket liknar det vi har sett pĂ„ andra Snapdragon 855-toting-telefoner hittills.

Detta Àr den första observationen av ZTE Axon 10 Pro och dÀrför finns det lite mer info (förutom vad vi delade) om smarttelefonen just nu. Men med tanke pÄ att ZTE Axon 9 Pro var ett avancerat flaggskepp, kan vi sÀkert sÀga att dess eftertrÀdare ocksÄ kommer att ha samma godbitar. Det inkluderar en AMOLED-skÀrm, trÄdlös laddning, IP68-betyg, stereohögtalarna, Quick Charge 4+ och förhoppningsvis en renoverad design utan ett hack. Om ZTE planerar en uppdatering om sex mÄnader kan vi se lite konkret information snart, om inte, det finns Ätminstone ett par mÄnader innan vi börjar se lite legitim information om ZTE Axon 10 Pro.

[Previous Story]Apple blockerar Facebook frÄn att köra interna iOS-appar eftersom företaget förnekar snooping

[Next Story]SammanstÀllningsplan för WhatsApp-Instagram-Messenger-plattform bekrÀftad av Mark Zuckerberg