M√∂t de 6 startups i Oracle’s Startup Accelerator

Möt de 6 startups i Oracle's Startup Accelerator

Företagsstartacceleratorer har blivit en häftklammer i näringslivet. Så snart stora företag som Target och Facebook insåg att det är lättare att stödja att nystartade företag är innovativa än att själva försöka vara innovativa öppnade flodgrindarna och nystartade företag runt om i världen blir privilegierade nog att arbeta med några av de mest inflytelserika företagen i teknik. Och Oracle, företaget som erbjuder en helt integrerad stapel molnapplikationer och plattformstjänster, är inte annorlunda.

Tidigare denna månad tillkännagav Oracle de sex startups som valdes ut för sina Startup Cloud Accelerator Program i Paris. Unikt nog tar Oracle inte kapital i dessa företag. Snarare kommer företaget att tillhandahålla ett brett utbud av gratistjänster för de deltagande startupsna, liksom mycket personlig teknisk och affärsmentoring och tillgång till deras stora nätverk av professionella spelare.

“Vi f√∂rs√∂ker utveckla l√•ngvariga relationer med nystartade f√∂retag f√∂r att ge dem n√•got som √§r i linje med den specifika punkten i deras historia”, s√§ger Dominique van Deth, programdirekt√∂r f√∂r Oracle Startup Cloud Accelerator i Frankrike, till Forbes.

När det gäller de utvalda företagen kommer tillgången till Oracle-tjänster att gå långt när det gäller avelsframgång. Ta en titt på några av de utvalda företagen nedan och håll koll på deras framsteg, eftersom den här startacceleratormodellen kan fånga upp.

Detta företag digitaliserar processer för hotell, campingplatser, orter, vårdhem, flerbostadshus och skolcampus.

Detta företag återuppfinner kundtjänsten i telefon för vår digitala och mobila värld genom att underlätta digital transformation på ett sätt som är både oberoende av och kompletterar äldre kontaktcentersystem.

Denna start hjälper andra företag att förbättra arbetskraftens effektivitet genom att optimera intern personalöverföring från en webbplats till en annan.

Företagets mobila applikation hjälper avsändare och speditörer att övervaka sina leveranskedjor i realtid.

Denna starts applikation för blykonvertering, som används i e-postkampanjer, hjälper marknadsförare att stänga erbjudanden genom att analysera potentiella läsbeteenden för att få sitt intresse och prioritera uppföljningar.

Weblibs programvara för Wi-Fi och surfplattor hjälper butiker och restauranger att öka intäkterna, förbättra trafiken och skapa kundlojalitet.

Läs mer om startacceleratorer på TechCo

Foto: Flickr / storem