Möt Samsung Galaxy M40, en OMG-telefon pÄ mÄnga sÀtt

Möt Samsung Galaxy M40, en OMG-telefon pÄ mÄnga sÀtt

Efter att ha debuterat sin Galaxy M-serie av smartphones tidigare i Är, har Samsung just lanserat den mest avancerade medlemmen i denna familj. Den hÀr eleganta men ÀndÄ kraftfulla handenheten kallas Galaxy M40 och har mycket att göra, samtidigt som den imponerar med sitt överkomliga pris. Om man tittar pÄ specifikationsbladet blir det tydligt att Samsung har rÀtt i att kalla Galaxy M40 för en OMG-telefon. LÄt oss ta dig igenom alla aspekter som gör den nya Samsung Galaxy M40 till den spektakulÀra telefonen som den Àr.

En uppslukande Infinity-O-skÀrm

M40 blÄ front

Detta Àr den första smarttelefonen frÄn Galaxy M-serien som har en Infinity-O-skÀrm. I sjÀlva verket Àr det den mest prisvÀrda telefonen att ha en skÀrmpiercing för att hÄlla selfie-kameran, och innan detta var det bara flaggskeppet Samsung Galaxy S10-serien som skröt med Infinity-O-designen. Detta gör att den kan erbjuda ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ över 91 procent, vilket resulterar i en otroligt uppslukande visuell upplevelse. Trots att skÀrmen mÀter 16 cm (6,3 tum), har telefonen fortfarande en kompakt storlek tack vare sina minimala ramar. LCD-skÀrmen har en FHD + -upplösning, vilket resulterar i utmÀrkta bilder oavsett om du konsumerar innehÄll, spelar avancerade spel eller bara surfar pÄ sociala medier.

Fantastisk prestanda

Samsung Galaxy M40 03

KÀrnan i denna Samsung-telefon ligger Snapdragon 675-chipset frÄn Qualcomm. Speciellt Àr Samsung Galaxy M40 den första M-serien frÄn Chaebol som har en Snapdragon SoC. Detta Àr den senaste chipset i Snapdragon 6XX-serien. Processorn har en 2 GHz-oktakÀrnig silikon med Kryo 460-kÀrnor, varav sex Àr Cortex-A55 och de ÄterstÄende tvÄ Àr Cortex-A76-kÀrnor som syftar till prestationsorienterade uppgifter. Chipet kombineras med Adreno 612 GPU för att ge extremt snabba hastigheter under alla typer av uppgifter. Grafikchipet Àr utformat för att förbÀttra spelprestandan för smarttelefonen, vilket bör behaga PUBG-Àlskare.

Beviset pÄ Samsung Galaxy M40s prestanda Àr att den uppnÄdde en imponerande AnTuTu-riktvÀrde pÄ 1,74,784. NÀr det gÀller Geekbench, kom testresultatet med en kÀrna upp till 2 404, medan dess flerkÀrniga poÀng Àr 6 704.

Godheten med trippel bakre kameror

Vi befinner oss i en tid med flera bakre kameror, och Galaxy M40 följer verkligen den trenden. Dess bakre yta har utrustats med en 32MP primÀr snapper, en 8MP ultra vidvinkelsensor och en 5MP djupenhet. Huvudskytten pÄ 32MP Àr ihopkopplad med ett f / 1.7-objektiv, vilket möjliggör fantastiska bilder i svagt ljus. 8MP ultrabred kamera erbjuder ett 123 graders synfÀlt, sÄ att du kan fÄnga riktigt omfattande landskap. NÀr det gÀller djupgivaren möjliggör den DSLR-liknande portrÀttlÀge, som ger live bokeh-effekter som hÄller motivet i skarp fokus medan bakgrunden Àr i en estetisk suddighet.

Samsung Galaxy M40 10

Dessutom har kamerans app pÄ telefonen flera AI-baserade funktioner, varav den bÀsta Àr scenoptimeraren, som kÀnner igen motiven pÄ dina bilder och justerar dess instÀllningar för att bÀst ta bilderna. Kameran kan ocksÄ spela in extremt skarpa 4K-videor, förutom att ha möjlighet att spela in 240 fps super slow motion-klipp och hyperlapse-videor.

En sann multimedia-följeslagare

Samsung Galaxy M40 06

För multimediamissbrukare har Galaxy M40 mycket mer packat i den. Handenheten har Dolby Atmos-stöd, vilket innebÀr att du kan njuta av surroundljudupplevelsen via hörlurar. Sedan finns det Widevine L1-certifiering, som möjliggör Àkta HD-upplösning Netflix och Amazon Prime Video. Att ha stöd för att strömma HD-innehÄll frÄn populÀra streamingtjÀnster med exceptionell ljudutgÄng gör Samsungs senaste sanna multimediasamling.

Ett komplett paket

Samsung Galaxy M40 04

Vi kan fortsÀtta och fortsÀtta, men det Àr uppenbart att Samsung Galaxy M40 erbjuder allt som en budgetköpare letar efter och sedan lite mer. Det Àr ocksÄ den första handenheten frÄn M-serien som levereras med Android 9.0 Pie-baserat One UI-grÀnssnitt. Detta grÀnssnitt Àr kÀnt för sitt minimalistiska anvÀndargrÀnssnitt och en mÀngd anvÀndbara funktioner inklusive navigationsgester i helskÀrm samt Digital Wellbeing.

I ett nötskal, för en telefon som kostar 20 000 Rs, ger Samsung Galaxy M40 dig verkligen mÄnga övertygande skÀl att köpa den. Enheten finns i attraktiva Midnight Blue och Seawater Blue-nyanser och sÀljs den 18 juni kl 12.00 frÄn Amazon.in och Samsungs e-butik.