Moto E6 Plus med Helio P22-chipset och 2 GB RAM visas pÄ Geekbench

Moto E6 Plus med Helio P22-chipset och 2 GB RAM visas pÄ Geekbench

“Moto E6 Plus förvĂ€ntas vara den mest premium-smarttelefonen i företagets oanmĂ€lda Moto E6-serie”

Motorola har ett evenemang planerat till 20 juni dÀr det antagligen kommer att lansera Motorola One Vision-smarttelefonen i Indien. Framför det har Moto E6 Plus-smarttelefonen sett pÄ benchmarking-webbplatsen Geekbench. Handenheten Àr sannolikt den mest premium-smarttelefonen i mÀrkets kommande Moto E6-serie pÄ nybörjarnivÄ.

Moto-E6-Plus

Enligt listan, först upptÀckt av Nashville Chatter, kommer Moto E6 Plus att levereras med MT6762V (Helio P22) chipset, ihopkopplat med 2 GB RAM. Android 9 Pie sÀgs ta hand om mjukvarusidan av saker. Den blygsamma handenheten fick 829 poÀng i testet med en kÀrna, medan den i flerkÀrnan spikade 3 687 poÀng. Eftersom det Àr första gÄngen vi hör om Moto E6 Plus, finns det ingen annan information tillgÀnglig just nu.

moto_e6

Det förvÀntas dock komma med lite bÀttre specifikationer jÀmfört med standard Moto E6-smarttelefonen. Den senare renderade lÀckt ut förra mÄnaden, och den visade telefonen med 18: 9 bildförhÄllande och en enda bakre kamera, men ingen fingeravtryckssensor. Ryktet Àr ryktet att ha en 5,45-tums HD + -skÀrm, en 13-megapixelsensor pÄ baksidan och en 5-megapixelspelare pÄ framsidan för selfies och videosamtal. Det kan drivas av Snapdragon 450 SoC.

Motorola tillkÀnnager vanligtvis sin E-serie i början av Äret, men det verkar finnas en förÀndring i strategin för produktlinjen 2019. Företaget har Ànnu inte lanserat telefonerna och chansen att det hÀnder nÀr som helst snart ser dyster ut. Vi tar med uppdateringar sÄ snart det finns nÄgot pÄ lanseringen av Moto E6-serien, sÄ hÄll dig uppdaterad!