Moto E6 press render lÀckt före lanseringen

Moto E6 press render lÀckt före lanseringen

“Moto E6 kommer att vara ett nybörjarerbjudande med en 18: 9-skĂ€rm och en enda bakre kamera”

Lenovo-Àgda Motorola lanserade Moto E5-smarttelefonen för mer Àn ett Är sedan i april 2018. Nu förvÀntas företaget lansera efterföljaren till handenheten som heter Moto E6. Innan avtÀckningen har den kommande handenhetens pÄstÄdda pressÄtergivning lÀckt ut pÄ interwebben, med tillstÄnd av den populÀra gadget-tipster Evan Blass. Bilden har avslöjat allt vi behöver veta om utformningen av telefonen.

Moto E6 ny render design

Som kan bedömas utifrÄn pressÄtergivningen kommer Moto E6 att vara en nybörjarsmartphone med en 18: 9-skÀrm, precis som sin föregÄngare. Telefonen har smala ramar pÄ sidorna och tjock botten och topp. Det finns en Motorola-logotyp pÄ bottenramen, medan toppen har en enda kamera, hörsnÀcka och andra sensorer.

PÄ baksidan. Handenheten har en texturerad yta pÄ baksidan med en annan Motorola-logotyp placerad i mitten. Det finns en enda kamera lÀngst upp till vÀnster pÄ baksidan med en LED-blixt. NÀr det gÀller knapparna placeras strömbrytaren och volymvippan pÄ höger sida. PÄ toppen har du ett 3,5 mm hörlursuttag.

NÀr vi pratar om specifikationerna kommer Moto E6 enligt uppgift att ha en 5,45-tums skÀrm med en upplösning pÄ 1 440 x 720 pixlar. Telefonen sÀgs drivas av en octa-core Qualcomm Snapdragon 430-processor, med hjÀlp av 2 GB RAM. Enheten förvÀntas komma i 32 GB och 64 GB lagringsvarianter, som kan ha microSD-kortplatser för ytterligare lagringsutvidgning. PÄ baksidan Àr telefonen tippad för att ha en 13MP primÀr kamera, medan pÄ framsidan kan det finnas en 5MP snapper.

TyvÀrr finns det inget ord nÀr exakt Motorola planerar att starta Moto E6 just nu. Eftersom pressÄtergivningen Àr ute kan vi dock förvÀnta oss att den slÀpps mycket snart.