Moto G7 India-lanseringen retade officiellt

Moto G7 India-lanseringen retade officiellt

“Moto G7 och Moto G7 Plus utropas för att vara mer premium Ă€n sina föregĂ„ngare i G-serien, och har en ganska speciell 18,9: 9-bildskĂ€rm”

Motorola India, det Lenovo-Àgda dotterbolaget, har twittrat en teaser för att tillkÀnnage en tÀvling för lanseringen av Moto G7-serien av smartphones i Indien. Medan vi fortfarande inte har ett datum för Moto G7-lanseringen i Indien, antyder teasern att ett lanseringsdatum snart kommer att meddelas. Smartphones tillkÀnnagavs förra mÄnaden i Brasilien innan de rullades ut pÄ andra marknader över hela vÀrlden.

LĂ„t det mĂ„ndagsutseendet rĂ€knas för dig, för den sexiga # motog7 kommer snart! Dela dina bilder som visar hur #stylematterstoyou att vinna det. T&C gĂ€ller – https://t.co/22CVVO4u1j pic.twitter.com/bb5s4hDcUy

– Motorola Indien (@motorolaindia) 18 mars 2019

Moto G7-serien bestĂ„r av G7, G7 Plus, G7 Power och G7 Play. Medan teasern bara har nĂ€mnt Moto G7, Ă„terstĂ„r det att se vilken av hela Moto G7-portföljen som lanseras i Indien. Naturligtvis har Moto G7 Power redan lanserats i Indien, prissatt till 13999 Rs. Och teasern pĂ„ Twitter visar att smarttelefonen kommer att ha ett vattendroppskĂ„r, som bara lĂ€mnar G7 och G7 Plus eftersom ‘Play’ -modellen har ett bredare hack.

Moto G7Moto G7

Moto G7 kommer sÀkert att lanseras i Indien, med teasern som delas idag och visar dubbla kamerainstÀllningarna pÄ baksidan och vattendroppskÄran pÄ skÀrmen. Den fÄr en 6,24-tums full HD + -skÀrm med ett ganska mÀrkligt bildförhÄllande pÄ 18,9: 9. Den har samma Snapdragon 632-processor som G7 Play och Power, men körs pÄ 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme. Den dubbla bakre kameran innehÄller en 12MP, f / 1.8 primÀr modul och en 5MP, f / 2.2 sekundÀr modul. VattendroppskÄran pÄ framsidan innehÄller en 8MP, f / 2.2-enhet som sina billigare bröder, och ett 3000 mAh batteri driver hela enheten. Det fÄr ocksÄ Cornings 3D Gorilla Glass pÄ baksidan för att öka byggkvaliteten.

Moto G7 PlusMoto G7 Plus

Moto G7 Plus, som ocksÄ kan lanseras i Indien, har Snapdragon 636 SoC, tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB lagring. Den fÄr samma skÀrm som standard Moto G7, medan den frÀmre fasaden ocksÄ fÄr Dolby Audio-certifierade stereohögtalare. DubbelkamerainstÀllningen pÄ baksidan innehÄller en 16MP, f / 1.7 primÀrenhet, ihopkopplad med en 5MP, f / 2.2 sekundÀr enhet och optisk stabilisering. Den frÀmre kameran Àr ocksÄ uppgraderad till en 12MP, f / 2.0-enhet. Samma 3000 mAh batteri driver hela installationen.

Medan Moto G alltid har varit mycket populÀr i Indien, ÄterstÄr det att se hur den nya, mer premium G-serien gÄr mot mycket attraktiva förslag frÄn Xiaomi, Realme och andra.