Moto G7 kan skryta med 27W snabb laddning, OIS för bakre kamera, avslöjar lÀckt detaljhandelspaket

Moto G7 kan skryta med 27W snabb laddning, OIS för bakre kamera, avslöjar lÀckt detaljhandelspaket

“Med 27W snabbladdning skulle Moto G7 Plus vara en av de fĂ„ budgethandtelefoner som stöder funktionen.”

Det har skett en tidvattenvÄg av Moto G7-lÀckor under den senaste veckan och det verkar som om de inte kommer att sluta förrÀn den eventuella lanseringen av handenheten i början av nÀsta mÄnad. NylÀckta livebilder av Moto G7 Plus och dess butik har dykt upp online idag och kommer hela vÀgen frÄn Portugal. Medan tidigare prissÀttningslÀckor hade nÄgra dÄliga nyheter, har den hÀr en del bra info.

Enligt detaljhandelsboxen och materialet kommer Moto G7 Plus med 27W TurboCharge. Medan nuvarande Motorola-telefoner ocksÄ har snabb laddning, Àr det ingenstans nÀra vad vi kommer att se pÄ Moto G7 Plus. Detta gör ocksÄ prislappen pÄ 369 euro (~ Rs 30 154), som lÀckte igÄr, nÄgot uthÀrdlig. Motorola-telefoner levereras vanligtvis ocksÄ med en snabbladdare sÄ att köpare förmodligen skulle fÄ funktionen direkt frÄn lÄdan.

moto g7 plus

För nÀrvarande Àr detta en ny funktion som endast bekrÀftas för Moto G7 Plus. Det Àr Ànnu inte kÀnt om standard Moto G7 ocksÄ kommer att skryta med samma funktion, om inte alla andra modeller. En annan funktion som lÀckt ut idag Àr OIS för den bakre kameran som ocksÄ Àr en utmÀrkt funktion för videoinspelning i budgettelefoner.

Dessa tvÄ nya funktioner bör hjÀlpa Motorola att rÀttfÀrdiga den rejÀla prislappen som ryktas vara pÄ sin avancerade G-serie till viss del. Den senaste prislÀckan antydde att Moto G7 skulle kosta 300 EUR (~ 24515 Rs), medan G7 Plus kommer att kosta 360 EUR (~ 29413 Rs).

Moto G7 Plus förvÀntas fÄ en 6,24-tums skÀrm med ett nytt vattendroppskÀr och 1080x2270p-upplösning. Inuti chassit tros handenheten ha en Snapdragon 636 SoC som drivs av ett 3000 mAh batteri. Det finns en kombination av 12 MP + 5 MP dubbla kameror som förvÀntas pÄ baksidan och en enda 16MP-shooter för fronten. Lanseringen Àr den 7 februari dÀr Motorola kommer att avslöja totalt fyra enheter i Brasilien.