Moto G7 Plus lÀcker Ànnu en gÄng som mer hands-on bilder av handenhetens yta

Moto G7 Plus lÀcker Ànnu en gÄng som mer hands-on bilder av handenhetens yta

“De nyligen lĂ€ckta bilderna föreslĂ„r ocksĂ„ att det finns en vattendroppskĂ€rning och dubbla bakre kameror pĂ„ Moto G7 Plus”

Lenovo-Àgda Motorola Àr redo att avslöja nÀsta generations Moto G-seriens smartphones vid ett evenemang i Brasilien den 7 februari. Företaget förvÀntas introducera sÄ mÄnga som fyra nya Moto G-serie telefoner, som ryktas vara Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play och Moto G7 Power. Innan avslöjandet har vi redan sett en handfull pressrender och livebilder av nÀsta generations Moto-erbjudanden. Nu har ett nytt parti av de praktiska bilderna frÄn Moto G7 Plus lÀckt ut online.

Moto G7 Plus 1

En anonym tipster har skickat 91mobiler nÄgra praktiska bilder av Moto G7 Plus. Utformningen av telefonen i de nyligen lÀckta bilderna Àr i linje med de tidigare lÀckta snapsna. NÀr vi pratar om designen först föreslÄr de senaste bilderna ocksÄ att Moto G7 Plus kommer att anta det populÀra vattendroppskÀret ovanför skÀrmen och erbjuder smala ramar. Enhetens baksida kommer att vara krökt som kommer att hysa dubbla kamerainstÀllningar samt Moto-dimple, som kommer att fungera som en fingeravtryckssensor. AnvÀndargrÀnssnittet pÄ handenheten visar tydligt att den kommer att starta vanilj Android Pie ur lÄdan.

Moto G7 Plus 5

NÀr det gÀller specifikationerna lÀcktes dessa av misstag av Motorolas webbplats nyligen. Telefonen sÀgs komma med en 6,24-tums skÀrm med en upplösning pÄ 2 270 x 1 080 pixlar. Att driva handenheten kommer att vara en oktakÀrnig 1,8 GHz Snapdragon 636-processor, med hjÀlp av upp till 6 GB RAM och 64 GB utbyggbart lagringsutrymme. För avbildning fÄr enheten en dubbel 16MP + 5MP kamerainstallation pÄ baksidan och en 8MP front shooter. De andra lÀckta funktionerna inkluderar ansiktsigenkÀnningsfunktionalitet och ett 3000 mAh batteri.

Moto G7 Plus hÀnder lÀckt ut

Om vi ​​talar om prissĂ€ttningen, om rapporterna ska tros, kommer Moto G7-seriens telefoner att finnas tillgĂ€ngliga till ett startpris pĂ„ cirka 17 000 Rs. Vi kommer att hĂ„lla dig informerad sĂ„ snart nĂ„got nytt dyker upp om dessa telefoner, sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad 91mobiler.