Moto G7 Plus med Snapdragon 660-chipset besöker Geekbench timmar före avtäckningen

Moto G7 Plus med Snapdragon 660-chipset besöker Geekbench timmar före avtäckningen

“Moto G7 Plus kommer troligen att debutera idag vid ett evenemang i Brasilien tillsammans med syskonen Moto G7, Play och Power”

Den helt nya Moto G7-serien kan göra sin debut idag vid Motorola-evenemanget i Brasilien idag Рplanerat att starta klockan 17:30 (se livestream). Före det har premiummodellen av Moto G7-familjen Рpåstås kallad Moto G7 Plus Рsetts som kör benchmarking-plattformen Geekbench. Moto G7 Plus Geekbench-listan avslöjar några intressanta detaljer som telefonens chipset och programvara.

moto_g7_plus_geekbench

Enligt Geekbench kommer Moto G7 Plus med den senaste Android 9 Pie ur lådan. Kärnan kommer att ligga en respektabel Qualcomm Snapdragon 660-chipset ihop med 4 GB RAM. Med den nämnda konfigurationen har handenheten lyckats spika en imponerande poäng på 1 334 poäng i enkärnigtestet och 4 831 poäng i testet med flera kärnor.

moto g7 plus

Det är värt att nämna att tidigare en läcka hade rapporterat Moto G7 Plus med något nedgraderad Snapdragon 636 mobilplattform. Därför återstår att se vilken SoC som kommer att styra mittenklassens lur. Handenheten förväntas också ha en glas-sandwich-design, en skärm i vattendropp-stil, dubbla bakre kameror och en bakmonterad fingeravtryckssensor. När vi pratar om dess specifikationer kan enheten levereras med 6,24-tums Full HD + -skärm och 3000 mAh batteri med turboladdning. För fotografering kan det spela en duo med 16 megapixel + 5 megapixel-skjutare på baksidan och en 8 megapixel selfie-skjut på framsidan.

Det är allt vi vet hittills! Vi lär känna det fullständiga specifikationsbladet för Moto G7 Plus tillsammans med dess pris och tillgänglighet under lanseringsevenemanget. Speciellt kan företaget också lansera Moto G7 Play, Moto G7 Power och Moto G7.