Moto G7 Power första intryck: ett batteridjur men inte mycket annat

Moto G7 Power första intryck: ett batteridjur men inte mycket annat

“G7 Power levereras med ett nötigt 5000 mAh batteri och har tyst lanserats pĂ„ den indiska marknaden”

Tidigare denna mĂ„nad tog Lenovo-Ă€gda Motorola omslag av hela G7-serien. NĂ€r allt kommer omkring meddelade företaget inte en, inte tvĂ„, men sĂ„ mĂ„nga som fyra smartphones i intervallet, inriktat pĂ„ budget och mellansegment. Även om det inte finns nĂ„gon officiell kunskap om och nĂ€r alla dessa enheter kommer till vĂ„ra strĂ€nder, lanserade varumĂ€rket G7 Power ganska tyst. Med en prislapp pĂ„ 13999 Rs placeras telefonen i en mycket konkurrenskraftig kategori. SĂ„ packar det tillrĂ€ckligt för att sticka ut? Tja, det Ă€r vad vi försökte ta reda pĂ„, och hĂ€r kommer vi att beskriva vĂ„r första erfarenhet.

Motorola 7 Power första intryck - 91mobiler 02

Hela Moto G7-serien har skĂ€rmskĂ€rningar, vilket Ă€r timmen behöver … men kanske lite för sent. Jag sĂ€ger att eftersom skĂ„ror Ă€r sĂ„ 2018 och idag ser vi saker som vattendroppskĂ€rningar eller hĂ„lskĂ€rmar. Som sagt, precis som alla andra smarta smartphones, kan den pĂ„ G7 Power ignoreras nĂ€r du vĂ€njer dig vid den.

Motorola 7 Power första intryck - 91 mobiler 04

Pratar om USP för G7 Power – namnet har en död giveaway. Precis som Motorola One Power (recension), packar telefonen i en nötkött 5000 mAh-cell. Jag tvivlar inte pĂ„ att telefonen kan ta nĂ€stan tvĂ„ dagar pĂ„ en enda laddning, och det Ă€r ganska imponerande.

Motorola 7 Power första intryck - 91 mobiler 19

Emellertid betyder det nötiga batteriet att Moto G7 Power Ă€r tungt … 193g, för att sĂ€tta det i siffror. Enheten Ă€r ocksĂ„ ganska tjockare pĂ„ 9,3 mm. Men allt detta ger ocksĂ„ en solid kĂ€nsla för Motorola-handenheten. Bakpanelen har en glasfinish, som ser attraktiv ut, men lider av samma problem som alla glasögon-smarttelefoner. NĂ€r det gĂ€ller portar och knappar finns det inga överraskningar, Ă€ven om jag verkligen gillade det faktum att strömbrytaren har ett rĂ€fflat mönster, vilket gör det lĂ€tt att kĂ€nna igen. Den cirkulĂ€ra kameramodulen pĂ„ baksidan vĂ€cker ocksĂ„ uppmĂ€rksamhet, och det Ă€r bra att se att varumĂ€rket fortsĂ€tter att erbjuda fingeravtryckssensorn inuti Motorola-logotypen pĂ„ baksidan.

Motorola 7 Power första intryck - 91 mobiler 07

Den 6,2-tums skÀrmen pÄ Moto G7 Power har en upplösning pÄ 720 x 1 570 pixlar. Medan skÀrmen verkar skarp och erbjuder bra fÀrger Àr det konstigt att se en HD + -upplösning till det hÀr priset. Som sagt verkar betraktningsvinklarna och ljusstyrkan ocksÄ vara tillrÀckliga.

Moto G7 Power designgalleri

Att driva showen Ă€r Qualcomms Snapdragon 632 oktakĂ€rnprocessor. Chipet Ă€r kopplat till 4 GB RAM, och kombinationen borde kunna hantera avslappnade uppgifter och de flesta spel ocksĂ„. Även om du inte kan förvĂ€nta dig att enheten ska vara lika kraftfull som de som drivs av Snapdragon 660 eller Helio P70 SoCs. För lagring kommer telefonen med 32 GB inbyggt minne.

Motorola 7 Power första intryck - 91mobiler 16

Vad som ocksÄ Àr konstigt Àr att Motorola har erbjudit en enda kamera pÄ baksidan av G7 Power. Vid en tidpunkt dÄ dubbla kameratelefoner har blivit en norm verkar detta beslut minst sagt förvirrande. 12-megapixelsensorn levereras med af / 1.8-blÀndare och erbjuder ett programvaruaktiverat portrÀttlÀge. En 8MP-skjutspel sitter framför för att fÄnga selfies.

Motorola 7 Power första intryck - 91 bilar 15

PÄ mjukvarusidan av saker levereras den nya smarttelefonen med Android 9.0 Pie. Liksom sina bröder har G7 Power ett lagergrÀnssnitt, och den enda appen frÄn Motorola Àr att erbjuda anvÀndbara funktioner som Moto Actions och Display.

Motorola 7 Power första intryck - 91mobiler 21

Med tanke pÄ att vi gillade One Power, ville vi ocksÄ gilla Moto G7 Power. Men om du rabatterar batterikapaciteten (och kanske ocksÄ Android-lager), Àr det svÄrt att rekommendera det med tanke pÄ att det finns sÄ mÄnga smarta smartphones i detta segment. FrÄn ASUS ZenFone Max Pro M2 (recension) till Galaxy M20 (recension), och sedan finns det kommande telefoner som Galaxy M30 och Redmi Note 7 (recension). Med detta sagt Àr Motorolas erbjudande redan tillgÀngligt runt 13 500 Rs online, sÄ om priset sjunker ytterligare kan det vara ett vÀrt övervÀgande, sÀrskilt i offline-segmentet.